Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (420)

scroochy 

všechny recenze uživatele

That's what she said! Po kladných ohlasech na tenhle seriál jsem se kdysi dávno rozhodl zkusit pilot. Britský originál neznám, takže mě naprosto neobvyklý pojetí zastihlo nepřipraveného a bohužel i odradilo. Snad půl roku jsem se prokousával první řadou (nějakých pět dílů!), ale pak jsem tomu propadl a během pár týdnů jsem nakoukal pět řad a musím uznat, že ten seriál je geniální. Takže lidi, pokud se vám taky stalo, že první epizody vás nenalákaly, dejte tomu ještě šanci, protože někdy od druhé řady je to neskutečná jízda. Nebudete litovat. ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Tu sa pri sledovaní ani nedá postrehnúť v akej sérii sa nachádzate - jednoducho to nestráca kvalitu a čo je skutočne zaujímavé pre sitcom - dej sa vyvíja ďalej a nestagnuje. Pozerala som päť sérií za sebou bez toho, aby som The Office musela zamieňať s iným seriálom a nenudil ma - seriózne, pri koľkých niečo takéto môžete povedať? Zaslúžene sa umiestnil v mojej TOP. Síce nerada citujem iných užívateľov, ale tentokrát musím, pretože sa úplne stotožňujem s časťou Revanxovho komentáru: „Začal som na troch, zvýšil na štyri a nakoniec som skončil pri piatich hviezdičkách. A najradšej by som dal viac." ()

Reklama

shyster 

všechny recenze uživatele

Za tím se rozhoduji mezi 3-4 hvězdy (provizorně tak nechávám 4 hvězdy). Seriál má vzrůstající kvalitu a podle mě nejlepší série je 5. Ačkoliv mám občas výhrady, jak se k sobě postavy v seriálu chovají (jsou to neskutečné svině, včetně Jima a Pam), pořád tam bylo přehršel vtipných scén, které si rád sjíždím na YT. Potom, co odejde Michael, je 8. serie ještě nějak tak dobrá. Ale 9. série je naprosto zoufalá a tu jsem protrpěl. Právě kvůli 9. sérii nedávám jasné 4 hvězdy. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Americký Kancl je především dokonale zbytečný projekt už proto, že jeho první řada slepě kopíruje britský vzor. Viděl jsem jen několik dílů, ale jako fanouškovi britského originálu mi nemá co nabídnout. Jeho další směřování do formy klasického sitcomu je pravděpodobné a logické, protože tahle kancelářská jízda prošpikovaná trapností není pro každého a americký producent určitě stojí o maximální komerční úspěch. Netvrdím, že američtí herci nepodali slušný výkon, ale na jejich britské protějšky jsem si už zkrátka zvykl a americkému projektu chybí punc originality. Navíc britská verze skončila právě včas, aby se nezačala rozmělňovat stále novým a novým ždímáním původního nápadu. Celkový dojem: 50 %. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

O nás, pro nás. Když se do kanceláří společnosti Dunder Mifflin dostane divák, který ještě neměl tu čest pracovat v podobném ústavu, tak si naivně myslí, že jde o značně nadsazenou fikci. Každý bílý límeček, ale jistě potvrdí, že toto je bohužel krutá realita vyšperkovaná do dokonalosti díky přesně zvoleným hercům a vybroušeným scénářům. Pomluvy, naschvály a flákání, ale i lásky či přátelství. To vše kancelářské krysy zažívají každý den. Kancl není pouze komediální špičkou, obsahuje totiž i jednu z nejsilnější romantických linek napříč seriálovým světem. Všem postavám samozřejmě kraluje velký šéf Michael Scott, který potvrzuje další pravidlo z praxe, že na vedoucí pozici je vždy ten nejlínější blb a největší tlučhuba z celé firmy. Říkala ona! S1 - S6: 95% ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (138)

  • Nancy Walls, která hrála novou HR manažerku v několika epizodách, je ve skutečnosti ženou Steve Carella. (don corleone)
  • První série se natáčela ve skutečných kancelářských prostorách, které se nacházely nad zvukovým studiem. Zvukové studio pak sloužilo jako interiér skladu. (don corleone)
  • Jenna Fischer si po skončení natáčení seriálu nechala na památku zásnubní prsten, který Jim (John Krasinski) její postavě Pam věnoval. (Zdroj: huffingtonpost.com)
    (Pria)

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama