Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Konečně vlkodlačí film, který má vkusně zvládnutu proměnu člověka v bestii. Za to velký dík. A sice je Blood and Chocolate pouze jednoduchoučká romantika v dark, cool & in balení, ale jelikož není zároveň nadrámec pitomá, hrají tam ne úplně nejhorší herci a zní slušná muzika, tak se mi na to oproti původnímu předpokladu celkem hezky koukalo. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Spíš krev a limonáda. Že nechápu název, by tolik nevadilo (ano, krev i čokoládu jsem tam viděl). S příběhem zde podaným lze naložit různým způsobem. Jedním z nich je přiblblá mafiánská limonáda, což je tento případ. Tisíckrát obšlehávaná šablona, tentokrát ve vlkodlačím podání. Nepochopitelně deviantní příslušnice druhu jako propagace mezidruhové tolerance, vůdce tisícileté smečky – mafióso v kožené bundě s hubou plnou zákona a tradice, jeho dědic jako idiotský floutek, který si troufne na holku, ale neporadí si s mladým pomilováníhodným spisovatelem. Chcete vědět, jak to bude dál? Prostě jako vždycky. Aby bylo jasno, nemám vůbec nic proti tomu, aby se sympatická vlkodlačice zamilovala do člověka a vymanila se smečce i její tradici. Ale jestliže mi o tom chce někdo vyprávět, tak ať to má nějakou váhu, prosím. Kdyby si aspoň nízké pudy příšly na své, ale i v tomto ohledu jsem byl zklamán. Film pro mne zachraňují ženské postavy: všechny čtyři jsou nějak zajímavé, za což ovšem vděčí kráse a uhrančivosti svých představitelek. (Nejvýraznější postavou celého filmu je zakousnutá červená karkulka. Blbé, že?) Hvězdička za několik působivých obrazů. Autor titulků má asi zvrhlou zábavu v co nejméně adekvátním překladu. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Film má tak slabý scénář, že by se měl pohybovat od odpadu! do 1*. Hodně tomu ubírá hlavní postava, kterou kdyby hrála J. L. Hewitt, bylo by aspoň na co koukat. A. Bruckner krásně běhá, ale jinak slabota. O. Martinez to táhne aspoň trochu na herecké úrovni průměrného filmu. Jak zde píše Viktooorka, velké plus filmu je práce se živými zvířaty. Vlky, častěji ale spíše právě s československými ovčáky. Fajn atmosféra, škoda, že se více nevrtalo v historii a příběhu rodu.... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka pro gotická děvčátka. Nejdříve zabijeme tu sexy kočku (spolužačku), co na ní můžou všichni kluci nechat oči. Ale samozřejmě nechceme, aby nás děsila nějaká brutalita, takže to zabití radši neukážeme. Pak si dáme lov na dealera. Odpad se má přece likvidovat, že? A musíme ukázat, že člověk se ve vlka může proměnit pouze ve výskoku... Občas neuvěřitelně kýčovité záběry (hlavní hrdinka se ve výskoku proměňuje ve vlčici, zatímco kolem ní krouží kamera) těsně hraničí s parodií. Chvílemi se to dá brát jako špatně střihaný akční film, ale z hororu jsem tu nezaznamenal nic (30%). ()

savage3303 

všechny recenze uživatele

Dráma / Horor / Romantický / Fantasy pre mňa z toho akurát tak fantasy a fajn romatických emócii v podaní hlavnej hrdinky Agnes Bruckner. Vsetko okrem romantiky bol dosť chabé a úbohé. Zo zaciatku to bola velká nuda ale potom sa to nejak rozhíbalo. Téma to je veľmi zaujimavá ale v tomto filme to je slabo podané. 2*. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama