Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Víte co je smutný? Když je hlavní hrdinka filmu naprosto nezajímavá, vlastně nám všem může být ukradená. Smutnější je, když je hlavní hrdina grázlík v tom špatným slova smyslu, kterýho byste taky rádi oddělali. A co je nejsmutnější? Když jedinej sympaťák je hlavní záporák - s nikým jiným se totiž ztotožnit prostě nemůžete. Ovšem moc se mi líbila ta přehlídka vlků, jsou to nádherný zvířata. ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Další z kategorie filmů pro čtenářky bravíčka. Neustále se tu mele cosi o nějakém proroctví, cool a sexy teenageři, které castingové oddělení ulovilo zřejmě v nějakém katalogu spodního prádla, vrhají tajemné pohledy do kamery a pomatrixovsku se ohánějí dlouhýma pláštěma. Nejhorší je že se tahle pégé-třináctková ukolébavka tváří smrtelně vážně a chce být gotickým hororem ve stylu Interview s Upírem. Marně. Proti tomuhle vypadá i Královna Prokletých jako dobrý film. ()

Reklama

jasse 

všechny recenze uživatele

Hm...tak tohle se paní režisérce moc nepovedlo. Sice se jí podařilo obsadit hlavní představitele (Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez), na které se dalo docela koukat, taky scenérie staré Bukurešti nebyly špatné, ale to bylo asi tak vše. Zbytek byl jen slabý odvar čehosi, co jsme už mockrát viděli... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to spíš takové romantický horor. přesto to něco do sebe má. Je sice pravda je to strašně předvidatelné a je hned jasný jak to asi bude pokračovat. Když se do krásné vlčice zamiluje člověk a následně se zamotává do boje s jejím rodem. Vše hodně stojí na hlavní představitelce Agnes Bruckner ,které to tu hodně sluší. ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Tento film má všetko, čo zlý film má mať až na scenár, ktorý nie je až tak katastrofálny. Ak by k režisérskej stoličke pustili niekoho schopnejšieho, nehercov by nahradili hercami, strašné efekty by zlepšili a použili lepší soundtrack, tak by to možno bolo aj za tri hviezdy. Tak je to len tesne nad odpadom. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno