Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

SonG 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem sice The Omen, s kterým tento film srovnávají mnozí zde, takže hodnotím pouze jako divák tohoto filmu. zezačátku jsem se opravdu nudil. Kluk sice občas hodí nějaký ten kukuč, ale to je tak do první půl hodiny všechno. Potom je to sice lepší, ale že by mi běhal nějaký mráz po zádech, jak tu mnozí píší, top se říci nedalo. Jedíné co mne pobavilo a potěšilo, byli malůvky na zdi, ty měly něco do sebe. Josh Holloway je dobrý herec, ale co naplat když je scénář mdlý, a tak jsem se alespoň já těžko orientoval i v tom, co se vlastně děje. Koneckonců, po dodívání, jsem usoudil, že na jedno podívání to je, ale vícekrát už fakt ne. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Místy mě tohle atmosférické a mysteriózní dílko dokonce připomínalo styl M. Nighta Shyamalana, ale jeho jméno opravdu nikde v titulkách uvedeno není. Losťácký drsňák Josh Holloway dokazuje, že se může v pohodě chytit i u filmu a potěšila mě i role „doktorky“ Sarah Wayne Callies. Vidět hrát bok po boku jedny z mých nejoblíbenějších seriálových postav - to opravdu potěší. Dokonce se mi Whisper líbil víc, než "původní“ Omen. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete točit horor, měli byste umět dodržovat pravidla žánru. Je sice hezké, že víte, jak se používají modré filtry a že v zimě to bude vypadat cool, ale také musíte od úvodních minut do diváka to napětí cpát horem dolem, aby byl strachy podělaný, co se stane v následujících minutách. A ne že nějaká ženská běží lesem a honí ji vlk, a pak přijde Santa Klaus a zase vlastně žádné napětí, pak nějaký tajemný hlas: Help Me! a máme jasno, oč asi tak půjde - a ono o to opravdu jde a je to nuda, protože pořád jsme divákovi nenaservírovali, proč by se vlastně jako měl bát. Chybí jakákoliv osudovost, strach o postavy, je vám jedno jak kluk, tak únosci, nesympatičtí jsou všichni. Vzít jen hororové atributy a naskládat do řady vedle sebe vážně nestačí. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Satan prichádza je shit!....prichádza Whisper. Náš mladý je vážny psychopat, o mnoho lepší ako v Satan prichádza. Nie je to síce taká vyvraždovačka, ale je kukateľné (Sarah Wayne Callies vyzerá veľmi dobre), Josh Holloway dokazuje, že nie je hercom (Lost sa neráta, tam len odpisuje). Ak máte radi "duchařinu", ale nebojíte sa vrážd, to je ideálny film na večer. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Únos malýho chlapce se stane tou největší blbostí v jejich životě. V hlavních rolích Sawyer z LOSTu a Sara z Prison Breaku, sympatická seriálová dvojka, ale bohužel to není tak úplně o nich. Souhlas, že na toho malýho Satana není příjemnej pohled, tohle je zvládnutý dobře, až na ty rádoby chytrý průpovídky. Prostředí tý chaty a lesa taky slušný. Napětí funguje, ale to je všechno. Chybělo mi nějaký hlubší objasnění, ale je mi jasný, že na to moc prostoru nedostali. Jinak vcelku průměrnej thriller. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama