Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Napadlo vás někdy při sledování The Omen, jaké by to asi bylo, kdyby někdo unesl velvyslancova syna Damiena Thorna a chtěl za něj výkupné? Tvůrce Whisper to asi napadlo a musím říct, že mě ten nápad a zápletka dost mile překvapila a dvě třetiny filmu mě dokázaly udržet zcela napjatého a ve spokojené náladě. Jenže poslední třetina, jež zapadne do klasických klišé a tradičních kýčovitých, jednoduchých a nepřekvapujících zakončení, to celé pokazila (a abych pravdu řekl, posledních patnáct minut jsem proklimbal a únavou to určitě nebylo, spíše nudou). Velká škoda, protože výborný nápad, dobře rozjetá zápletka (velmi se mi líbilo odhalování neveselých konců náhodných svědků únosu) a překvapivě dobré herectví, mohly celý film úžasně nakopnout. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech průměrný thriller o partě amatérských únosců (kde nechybí standardní charaktery jako muž, který to musí udělat z nouze ani drsňák, který neváhá použít násilí aby dosáhl svého) a jejich vězni v podobě malého chlapce. Jediné co má film navíc je malé závěrečné překvapení, které sice ve výsledku může působit podivně ale dokáže film posunout na trochu vyšší úroveň, než se ze začátku mohlo zdát. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Jedna z variácií na slávny horor Omen, o zlom chlapcovi s pekelným pohľadom... Vcelku slušné, hoci nie hviezdne herecké obsadenie, ktoré sa nestratilo v tomto temnom hororíku, ktorý vsadil na atmosféru opustenej chaty v lese a partiu troch chlapíkov a jednej ženy (áno, Sarah z Prisonbreak), ktorým nevydarený únos priniesol pre nich, ale aj diváka zásadnú otázku. Kto je čí rukojemník? Najslabším článkom tohto filmu je práve démonický chlapec, ktorý mal mať pekelný pohľad, ale bohužiaľ nemá. Najviac mi liezla na nervy tá jeho múdrosť a predpovedanie všetkého možného, len nie vlastného osudu. Damián zo slávneho filmu Omen v postate neprehovoril za celý film. Stačil jeho pohľad, démonická hudba a husia koža naskakovala automaticky.Tu to akosi nefungovalo. Kto nečaká priveľa, môže byť spokojný. Film 6/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Horory, kde jsou zlé malé dětičky mám rád, takže tahle omenovská variace mi sedla. Mělo to správnou atmosféru, nepříjemného chlapečka a i nějáká ta lekačka se našla. No jo - je to béčko a herecké obsazení nestojí za nic (kromě Rookera), ale i tak mě to mile překvapilo a přál bych si víc podobných záležitostí. 65% ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Průměr.. co víc dodat :) .. "Sawyer" má stále svůj sexy výraz a jeho snoubenka běhá v té zimě skoro nahá, aby tomu asi dodala nějakou vyšší hodnotu. z Počátku mě ten film zaujal právě tím ohraným žánrem, ale tady se to nepovedlo udělat nijak strašidelné (jak se tady píše, že jde o horor..) a už vůbeeec originální. Ale až to uvidíte, tak mi napište, jak jste na tom s koncem filmu :D protože, když někdo vidí budoucnost, tak nedostane na chvíli výpadek, aby to se to hodilo do scénáře filmu, ne ? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama