Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

fannah 

všechny recenze uživatele

Skvělý zážitek. Dobře zvolené obsazení, propracovaná psychologie postav, krásné lokality a zejména střih finálních scén s hudebním motivem, to vše mě překvapilo. A jelikož jsem celý film přemýšlel nad skvělou kamerou, jméno oscarového Deana Cundeyho v titulkách bylo dostatečné vysvětlení. V dnešní době hodně nadprůměrná záležitost. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Od chvíle kdy únosci s uneseným děťátkem vystoupí u chaty z auta, jsem jim začal, a děťátku přestal, fandit. Už to tak mám nastavený,že stejně jako v kolektivních sportech tak i ve filmu většinou fandím těm slabším. -Kdyby se to nakonec nezvrhlo v laciné vysvětlovánky a zůstala nějaká ta rouška tajemství ,bavilo by mě to mnohem víc. Ale znáte to,-KDYBY byly pod ledem ryby,nebo vzduchový kapsy .............. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Místy mě tohle atmosférické a mysteriózní dílko dokonce připomínalo styl M. Nighta Shyamalana, ale jeho jméno opravdu nikde v titulkách uvedeno není. Losťácký drsňák Josh Holloway dokazuje, že se může v pohodě chytit i u filmu a potěšila mě i role „doktorky“ Sarah Wayne Callies. Vidět hrát bok po boku jedny z mých nejoblíbenějších seriálových postav - to opravdu potěší. Dokonce se mi Whisper líbil víc, než "původní“ Omen. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Horory, kde jsou zlé malé dětičky mám rád, takže tahle omenovská variace mi sedla. Mělo to správnou atmosféru, nepříjemného chlapečka a i nějáká ta lekačka se našla. No jo - je to béčko a herecké obsazení nestojí za nic (kromě Rookera), ale i tak mě to mile překvapilo a přál bych si víc podobných záležitostí. 65% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Bohužial až príliš televizne pôsobiaca variácia na Omen, ktorá síce nepostráda na svoj žáner obstojný scenár, neskúsený režisér a seriálové hviezdičky ju však proste nemajú šancu utiahnuť. A tam kde miestami zlyháva atmosféra a divák nie je naplno konfrontovaný s dianím na plátne, nezostáva nič iné, len sklamane povzdychnúť nad nevyužitým potenciálom. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama