Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (382)

maseer2 

všechny recenze uživatele

zatímco trojka je čistokrevné, upřímné a na nic si nehrající béčko, druhý díl se místy snaží působit zbytečně důležitě (rozhovory se staříkem), což mu při tom béčkovém námětu rozhodně nesvědčí.. dvojka rovněž nenabídne zdaleka takovou porci soubojů jako následující díl.. namísto toho je v ní příliš mnoho vaty a prázdného kecání, díky čemuž film působí i při tak krátké stopáži trochu nudným a zdlouhavým dojmem.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku nadhodnotím, ale já měl pro jakékoliv arénovky vždy trošku slabost. První díl si už moc nepamatuju, ale tenhle je určitě lepší a taky podstatně více cool, už jen díky výběru hudby anebo dvojicí hlavních rivalů. Mile mě překvapilo že se od druhé poloviny podařilo na film naroubovat jakýsi děj, který jsem rozhodně neočekával. Logických trhlin by samozřejmě byla celá řada. Sešteno podtrženo, abych se přiznal některé údery jsem si přehrával několikrát. Moc hezká choreografie soubojů. 60% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keďže som sa k Undisputed III dostal skôr než druhej časti, prišla mi táto o niečo chudobnejšia. Menej bojovníkov, menej adrenalínu, ale.. stále je tam to ale. Pretože Scott Adkins vždy bol a vždy bude sakra cool. Ako inak by ste odôvodnili to, že počas celého filmu fandíte viac zápornej postave (Boykovi) než tej kladnej (Chambers)? Ten chlap jednoducho umí! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Klasická arénovka s příběhem důležitým jak v pornofilmu a s bijci, co normálního člověka zlomí malíčkem. A že jim to lámání jde od ruky, obzvlášť Scott Adkins předvádí i se svou masivní muskulaturou ve vzduchu přímo neuvěřitelné věci... na bitky točené s minimem stříhů a úsporným pohybem kamery je tak radost se podívat, obzvlášť když je člověk z dnešní videoklipové doby zvyklý spíš na pravý opak. Jen té patetické omáčky okolo je přece jen přespříliš na to, že čístých soubojů je vcelku málo. 7/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušné béčko, které stojí hlavně na vynikajících bojových scénách. Jsou výborně a přehledně natočené a Scott Adkins je nejlepší mlátička poslední doby. To už tomu potom člověk odpustí i tu ohranou zápletku a místy nudné dialogy a pasáže, ve kterých se Michael Jai White (taky docela dobrá mlátička) snaží hrát, což mu moc nejde. Jako akční oddechovka to ale mile potěší. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Natáčalo sa vo februári 2005. (m.a.t.o.)
  • George Chambers (Michael Jai White) nemá na zádech tetování "Iceman", které měl v prvním snímku. (Jihočech)

Reklama

Reklama