Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (382)

InJo 

všechny recenze uživatele

Fantastické 90minutové demo jednoho z největších současných řezníků, v té době ještě neznámého Scotta Adkinse (M. J. White v titulní roli je taky hodně schopný a namakaný bijec, ale ten zde bohužel nemá tolik prostoru se pořádně předvést). Jinak příběh točící se okolo nespravedlivě odsouzeného profesionálního boxera je samozřejmě jedno velké klišé (ale v rámci vězeňských zápasnických béček funguje dostatečně), ovšem akce (v podstatě jediné zásadní lákadlo filmu) výborná - precizně nasnímaná, choreograficky vypiplaná a i dobře ozvučená. Snad jen ten finální souboj nemusel být odbyt tak rychle... 70 % ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Nářez. Béčkový paskvil všech žánrových klišé, které jsou nejen zábavné podané, ale působí v "příběhu" úplně nenásilně. Jenom jedno vězení, které je pro dva ubercool bijce malé. Sice je to námětem zapadlé někde v dobách Krvavého sportu, přesto je to vynikající žánrová záležitost. Audiovizuální souhra obrazu a zvuku během tréninkových montáží a samotných zápasů je prostě k nezaplacení. Stějně jako to, co předvádí titulní Michael Jai White a Scott Adkins, kteří svými železnými pěstmi předvádí jedny z nejlépe natočených soubojů v ringu, co jsem viděl. Italský hřebec promine ;) ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dokonalý výplach mozku, který se nenuceně vetře do divácké pozornosti nulovým dějem, který vynahrazuje absolutně dokonalá smršť akce. Ač je jasné, že si někteří z aktérů k nohám či rukám občas drát přivázali, strhnou vás kontaktní souboje svojí propracovaností a hlavně přehledností. Isaac Florentine se svou tvorbou až dosud důstojně vyplňoval poličky videopůjčoven, ale to, že pro jednu ránu nepoužije dvacet střihů jako tomu většinou u jeho kolegů bývá, jej povyšuje na opravdového asskickera. Jen je nakonec škoda, že Michael Jai White svým vystupováním a mluvou patří spíše do role bodyguarda hip-hopových niggas, než mezi provazy ruského vězení jako klaďas afroamerického původu. Naštěstí má zdatného protivníka Scotta Adkinse, který pojem bad motherfucker posouvá do jiné dimenze a druhý díl oproti prvnímu o dvě hlavy výše. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Klasická arénovka s příběhem důležitým jak v pornofilmu a s bijci, co normálního člověka zlomí malíčkem. A že jim to lámání jde od ruky, obzvlášť Scott Adkins předvádí i se svou masivní muskulaturou ve vzduchu přímo neuvěřitelné věci... na bitky točené s minimem stříhů a úsporným pohybem kamery je tak radost se podívat, obzvlášť když je člověk z dnešní videoklipové doby zvyklý spíš na pravý opak. Jen té patetické omáčky okolo je přece jen přespříliš na to, že čístých soubojů je vcelku málo. 7/10 ()

arie 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná spomienka na akčné snímky 80. rokov. Príbeh je, samozrejme, jednoduchý a taktiež od snímky nečakajte žiadnu originalitu, no myslím si, že pre divákov tohto žánrového kúsku bude najdôležitejšia akcia a tá je zvládnutá brilantne. Skvelá choreografia bojových scén v kombinácii s charizmatickými a pre akčnú snímku vynikajúco typovo vybratými hercami sú hlavným plusom filmu, ktorý podľa môjho subjektívneho názoru jednoznačne prekonáva známejší a hviezdnejšie obsadení prvý diel. Ak ste v mladosti milovali snímky ako Krvavý šport či Kickboxer, tento film vám môžem len odporučiť. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Natáčalo sa vo februári 2005. (m.a.t.o.)
  • George Chambers (Michael Jai White) nemá na zádech tetování "Iceman", které měl v prvním snímku. (Jihočech)
  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)

Reklama

Reklama