Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (193)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalší Clooneyho réžijný počin sa nesie vo veľmi uvoľnenom duchu. Príbeh rozpráva o skupine futbalistov, ktorý chceli preraziť a zarábať si tým čo vedia a čo ich baví. Do lona im padol zázračný chlapec a vojnový hrdina Carter. A tak to využili. Film sleduje tri dejové línie - prvá je o víťazstve, druhá o priznaní pravdy - pretože okolo Carterovho hrdinstva sa vznášajú pochybnosti a tretia je romantická. Film v značnej miere zachraňuje vtip. Podarené vtipy na vysokej úrovni dielo vyzdvihujú a robia ho zaujímavejším. Tri línie, ktoré sa neustále prepletajú a ovplyvňujú bohužiaľ nedokážu zaujať. Myslím si, že je to s časti aj moja chyba, pretože filmy o športe ma nikdy nejako nebrali, aj keď atmosféra 20 rokov v Clooneyho podaní je naozaj nezabudnuteľná. Filmu chýba potrebná dávka veľkosti, ktorý by dopomohol k tomu aby sa film bral ako skutočný príbeh a v druhom rade aj určité čaro, ktoré by s toho spravilo krásnu rozprávku. Film je príjemný, ale má až príliš veľa nudných miest a hluchých dialógov. Všetko to zachraňuje Clooney a Zellweger ktorých hašterivé dialógy sú zdrojom mnohých vtipov a situácií. Nadpriemerne natočený priemer. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Clooneyho režiséra (aj herca) mám rád- je mi sympatické aké projekty si vyberá, nerieši komerčnú stránku veci, ale robí si skrátka radosť a vsádza väčšinou na kvalitu. Je to sympaťák a Leaderheads ďalší podarený snímok. Veľmi príjemné retro, z ktorého cítiť vyšší rozpočet, čo mu pridáva na estetike a perfektnom vizuáli. Veľmi sa mi páčil všadeprítomný humor, nadhľad a pohoda, ktorá so snímku doslova sálali... Viac takých filmov!:) ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie s radou originalnich scenek a predevsim chytrym scenarem. Zadne bezduche placani o nekonecnem vesmiru nybrz chytre a zabavne dialogy, ze kterych jsem citil jiste napeti mezi G.C a R.Z. Dobova atmosfera byla citit asi jako olomoucke tvaruzky z ust vesnickeho ochmelky a Clooney je pred kamerou stale tak cool, ze bych pred nim dal prednost i pred mladeneckym vecirkem na rozloucenou. Nebude to hit, ale u me si to rozhodne ziska nalepku "Chytra komedie" ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Stylová retro atmosféra, vkusné originální vtípky, lehce plynoucí děj a převážně sympatické postavy ... v příjemně uvolněné vyprávěnce o sportu - a o jeho (ne)nápadné proměně na byznys … o novinařině - a o jejích ne zcela korektních metodách … a v neposlední řadě o lásce - a o všech úskalích, která přináší. Hraje fair i unfair ... tak, jak to v životě chodí. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Clooney ma ešte nikdy nesklamal pred ani za kamerou. Dokonca si dovolím tvrdiť, že na oboch frontoch patrí medzi elitu. Precízny výber látky a adekvátne prevedenie s vystihnutou dobovou atmosférou. Tento film má jednoducho šmrnc po každej stránke. A hudba, mňam. 80%, ako dobre vyzreté a vychladené vínečko. Už teraz sa teším, čo tento skúsený kozák prinesie najbližšie. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Postava George Clooneyho měla svůj reálný základ ve skutečném hráči amerického fotbalu Johnym "Blood" McNaillym. (Rodriguez)
  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)

Reklama

Reklama