Reklama

Reklama

Tohle je Sparta!

  • USA Meet the Spartans (více)
Trailer

Bitva začíná! Hrdinný Leonidas, jehož jedinou zbraní jsou kožené spodky, vede oddíl třinácti válečníků, aby bránil Spartu před invazí Peršanů, mezi nimiž nechybí Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Tahle bláznivá parodie vás rozesměje až k slzám.  Příběh hrdinného Leonidase a tří stovek udatných Sparťanů, kteří do posledního muže padli, aby zabránili invazi armády Peršanů v čele s králem Xerxem, se dočkal bláznivé parodie. Místo Gerarda Butlera se do čela oddílu třinácti válečníků (ano, čtete dobře) postaví Kevin Sorbo (bývalý Hercules) a řady jejich nepřátel rozšíří Ghost Rider se Shrekem, Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Objeví se i další slavné celebrity, ale ani ty tahle ztřeštěná komedie, jejímiž režiséry jsou Jason Friedberg a Aaron Seltzer, nijak nešetří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (824)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Friedberg, Aaron Seltzer Jason Friedberg, Aaron Seltzer Christopher Lennertz Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo, Diedrich Bader, Method Man, Jareb Dauplaise, Travis Van Winkle, Crista Flanagan, Hunter Clary, Dean Cochran, Lauren Walsh, Kim Kindrick, Robin Atkin Downes, Natasha Blasick, Tiffany Claus, Phil Morris Všechny výše jmenované popravit i s celými rodinami, psy, morčaty....vše spálit, zničit, vymazat z matrik!!!! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Není to žádná parodie, která by byla v daném žánru na špici, ale i tak dokáže chvílemi pobavit. Bohužel je to jen občas, kdy se můžeme upřímně usmát a říci si, že to stálo alespoň trochu za to. Většina scén je totiž trapných, až žalostně marných. Nechápu jak C.Electra mohla tak hluboko klesnout a začít hrát v podobných filmech, ale právě ona značně film vylepšuje. Kdo nemá rád "300 : Bitva u Thermopyl" si asi příjde na své, protože některé parodie jsou vskutku úsměvné. 35% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas taková katastrofa to nebyla. Sice dost přiteplená parodie se spoustou homo narážek, ale u některých hlášek jsem se i docela pobavil. Navíc sakra – Carmen byla za mlada vážně rajcovní ženská a tu její „pizzu“ bych si dal s chutí hned a ještě bych si i přidal. Samozřejmě zde převažuje trapnost, ale to už u kousků těchto dvou pánů režisérů bývá zvykem. Sorbo si užil svých pár minut slávy kdysi dávno, od té doby se plácá jen v podobných sračkách a srát na to, že historikové dostali pořádně na frak – jak se tu mnozí zmiňují…“Tvoje pivní parta je s tebou Leonide! Protože život má říz, když jsou chlapi v sobě... Jsi skvělý kapitán Kevine, ale jako herec stojíš za hovno...“ ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Je poněkud blbé, pokud film využívá aktuálních bulvárních trendů, protože za dva roky nikdo nebude tušit, o čem je řeč. Je poněkud blbé, pokud jich využívá naprosto debilně. Je poněkud blbé, pokud film stále sází na zvracení, slintání, tlusťochy a hromadně se vzrušující davy chlapů před silikonovou sexbombou, kterou se tvůrcům povedlo propašovat do obsazení. Je poněkud blbé, pokud parodické chvíle přicházejí naprosto nekoordinovaně, nesmyslně a nefunkčně. Je poněkud blbé, že tvůrce ještě nikdo nepopravil za zločiny na filmovém poli. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. Land Of Sparta ,2. Survival In The Wild ,3. A King Returns / The Pit ,4. A Beast Is Defeated ,5. Courtship & Family ,6. The Pit Of Death ,7. Dilio Attacks Cliff ,8. Tattoos And Sentiments ,9. The Army Assembles ,10. Goodbye, My Queen ,11. He's Got A Huge Package ,12. Persians Approach ,13. I Can't Read ,14. Cliff Diving ,15. Xerxes Approaches ,16. The Prophets / A Human Chill ,17. Do It Like Never Before ,18. Your King Needs Your Help / Leonidas Steams ,19. Spiderman Fight ,20. A Creature Awaits ,21. Ghost Rider / Rocky ,22. Final Battle ,23. Xerxes Transforms ,24. A God King Falls , ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Snímek se umístil na 11. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Královna Margo (Carmen Electra) tvrdí, že obě její ňadra jsou pravá. Prsa Carmen Electry ale pravá nejsou. (vojtaruzek)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 38,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 85,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (více)

Reklama

Reklama