Reklama

Reklama

Rychlí a zběsilí

  • USA Fast & Furious (více)
Trailer 1

Dominic Toretto je stále v čele gangu pirátů silnic. Jenže cítí, že bude brzo dopaden, a tak chce zmizet, aby neohrozil lidi ve svém okolí, především svou lásku Letty. Tajně utíká do Dominikánské republiky, aby se tam schoval. Letty se nechce smířit s tím, že ho nikdy neuvidí, a tak se spojí se starým známým Brianem O' Connerem, který se s kolegy snaží dopadnout drogový kartel vedený Antoniem Bragou. Pokud mu Letty pomůže dopadnout Bragu, tak bude Dom osvobozen. Letty nabídku přijímá. Když se Dominic dozví o smrti Letty, vrátí se do Los Angeles hledat jejího vraha. Oba bývalí kamarádi se musí utkat s drogovým bossem Bragou. Sejdou se na startu nelegálního závodu, jehož vítězové získají pochybné právo stát se členy gangu a pracovat pro něj jako námezdní jezdci... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (904)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nekonecna serie natazena o dalsi proser ani tenhle dil nevybocuje z rady radoby efektnich a za kazdou cenu hrozne moc cool a trendy filmu vsechno jenom nasvicenej predvadejici se prazdnej podvod co o sobe tvrdi ze je akcni film Vin Dieselovy toho tvrdaka vskutku nezeru a vsechny ty hi tech vecicky nemuzou zakrejt tu prazdnotu a nijakost omlouvam se ja nejsem sik a trendy a nebudu podobnej vyvoj akcniho zanru nekvituju teaneger uz totiz vskutku nejsem z tohoto pochybneho veku kdy jsem mel nedostatek rozumu a mozna by se mi takova sracka treba mohla i libit uz sem nastesti vyrostl. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Toretto je konečně zpátky a příběh hned šlape lépe. Bohužel to dost sráží dementní zápletka s FBI a drogovým bossem. Až čtvrtý díl však jasně vymezuje směřování série do akčního přepalu. Další zběsilá jízda hodně sází na CGI pasáže, které ale velmi rychle zestárly a navíc v pozdějších dílech dostaly na prdel realističtějšími akčními scénami a přehlednějšími automobilovými honičkami. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Fast & Furious a aj predchodcovia zo série sú filmami o tuningu, autách, sporo odetých ženách, drsných chlapoch, o ich ešte drsnejších rečiach a o nelegálnych pretekoch. Toto všetko sa vo filme vyskytuje (vo väčšej či menšej miere). Poriadne to však nefunguje. Podľa mňa sa Justin Lin neposunul kvalitatívne nikde. Pôsobí to síce veľkolepejšie ako Tokijská jazda, ale ostatné prvky sú buď slabšie alebo na rovnakej úrovni. Problémom je ťahavé tempo. Po adrenalínovom začiatku (dohra tej akcie je však smiešna) sa nič poriadne nedeje. Len sa kecá a spomína (zaspával som). Keď sa konečne začne pretekať, tak to nevypadá zle. Problém je však v nereálnej akcii. Búračky sú prehnané viac ako v Kobre 11. Určite je však prínosom návrat Vina Diesela a Paula Walkera. Sú drsní, sú cool a tak to má byť (aj keď by som uvítal podstatne menej tej vážnosti). Mal som však občas až prílišný pocit Déja vu. Zápletka je slabá a pôsobí dosť neohrabane. Finále ala Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (pretek na púšti) alebo aj Speed Racer je vďaka tunelom už príliš silná káva. 40% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel a Paul Walker se znovu setkávají s MICHELLE RODRIGUEZ a JORDANOU BREWSTER v dalším pokračování filmové série, která stojí na rychlosti. Loupeže ve velkém stylu a přecpané tunely. Rychlí a zběsilí vás zavedou zpátky do vysokooktanového světa automobilových závodů v přeplněných ulicích měst i napříč státy! Jediné co stálo za to byl začátek, pak se film vleče a vůbec skoro nic nenabídne. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I SAID ONLY PUSSIES RUN NITROMETH." --------- Vidím len tri dôvody na sledovanie filmu, ktorý nadobro bez šance návratu zmenil smerovanie F/F franšízy – Buick GNX, prenádherný modrý Skyline GT-R R34 Turbonetics a Gal Gadot. Ten, kto ju obsadil, je Boh. CGI odporné a nadmerne využívané, všetko je tu už úplne odtrhnuté od reality (i keď vieme, čo ešte bude nasledovať v ďalších filmoch) a k scenáru je opäť darmo sa vyjadrovať. Racionalita za týmto krokom je však úplne zrejmá a jasná, robiť sa proti tomu nič nedá a komu je clivo za starými časmi, jednotka a/alebo NFS Underground 2 sú ako najlepšia akútna prvá pomoc k dispozícii kedykoľvek... ♪♫ ()

Galerie (87)

Zajímavosti (32)

  • V scéne, kedy Dominik (Vin Diesel) prichádza na stretnutie do podniku pred prvou akciou plánovaného prevozu, hrá skladba od rapera Pitbulla s názvom "Krazy". (Patrik200s)
  • V čase 37:26 při závodu o místo Bragova (Robert Miano) řidiče prohlásí jeden ze závodníků: "Tak jak se ti líbí můj zadek?" Závodník za ním mu odpoví: "Máš ho černej," přestože jej nemohl slyšet. (A7X92)

Související novinky

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

24.09.2009

Dvakrát fantasy, pokaždé jinak. A podle jmen režisérů i v různorodé kvalitě. Bryan Singer v poslední době zvažoval několik zajímavých projektů, nakonec ale podepsal smlouvu na fantasy Jack the Giant… (více)

Vin Diesel a rychlá kola

Vin Diesel a rychlá kola

10.05.2009

Ne, tohle není novinka o pátém pokračování série Fast & Furious (ačkoli scénárista Chris Morgan už byl studiem Universal oficiálně pověřen napsáním dalšího dílu a umístěním děje do Brazílie).… (více)

Rorschach z Elm Street

Rorschach z Elm Street

06.04.2009

Přes 100 miliónů dolarů na celosvětových tržbách, to je víkendové skóre Rychlých a zběsilých. Znamená to snad, že duben se pozvolna stává součástí letní blockbusterové sezóny? Možná. Zhruba za rok,… (více)

Čtyřky útočí

Čtyřky útočí

17.03.2009

Ať už vás napadlo cokoli, následující řádky jsou samozřejmě o možných pokračováních úspěšných trilogií. Matt Damon potvrdil, že se s Paulem Greengrassem opravdu chystají na dalšího Bournea, ale že… (více)

Reklama

Reklama