Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

M.a.t.t. odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už na ničom inom, bavil som sa sa aspoň počítaním parodovaných filmov, ktorých citácie servírované bez akejkoľvek nádväznosti a hlavne bez špetky vtipu snáď ešte v žiadnej paródii nepôsobili trápnejšie. Disaster movie je viac než výstižný názov, aj keď je diskutabilné, či možno niečo podobné vôbec nazývať filmom. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Paródia, už dávno nieje žánrom, akým bola. V zlatých časoch, počas 70. 80. 90. rokov sa vyrojilo niekoľko nezabudnuteľných diel ( MLADÝ FRANKENSTEIN, PRIPÚTAJTE SA PROSÍM, BLÁZNIVÉ či ŽHAVÉ VÝSTRELI ), potom už prišli kúsky, ktoré išli na doraz a nakladali veľa tém do jedného a tým nejako strácali kúzlo, česť výnimkám ( SCARY MOVIE a podobne ). Tento príspevok je z ranku, že sa niečo točí a vymýšľa za pochodu a vlastne iba ponúka pochod scén, ktoré na seba nejako ´´nadväzujú´´. Ak ale máte radi Film a ste obohatený komerčnou kinematografiou, určite to pre vás nebude fiasko. Pre tých ostatných, laikov, ktorí poznajú iba lacné TV blbiny a céčkové fastfoodove ´´trháky´´, to bude katastrofa. ()

Reklama

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem na to jako na nejhorší film podle imdb, protože mě přitahují extrémy. A tak vedle filmů extrémně dobrých vyhledávám i ty extrémně špatné. A Disaster Movie je vážně jeden z nejhorších. Nefunguje tu vůbec nic a především to absolutně není vtipné. Chlapcům se opět podařilo natočit přesný opak dobré komedie. Bohužel to navíc není ani ten typ špatných filmů, u kterých se aspoň smějete na účet tvůrců. Spíš je to ten typ filmů, u kterých je vám samotným fyzicky špatně z toho, že se vůbec může někdo takhle ponižovat. Vpravdě katastrofický film.. ()

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

"Tahle země není pro starý, Wanted, Wrestler, Juno, High school musical 3, Hannah Montana, Hancock, Sex ve městě, 10 000 př.n.l., Jumper, Letopisy Narnie:Princ Kaspián, Leť's Dance, Iron Man, Hellboy, Hulk, Cloverfield, Alvin a Chipmunkové, Temný rytíř, Speed racer, Indiana Jones 4, Noc v Muzeu, Beowulf, Kung Fu Panda." -> tak tyhle filmy stačil totálně sk*rv*t nebo jim naopak přilepšil (High school musical, Hannah Montana,...) tenhle totální shit, kde humor znamená hovna, krkání atd. Totální ubohost! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Totální výsměch, který na to šel ale nadmíru chytře a celosvětově utržel nějakých 85 milionů dolarů. Dvojice režisérů tu „paroduje“ na tři desítky mnohem lepších filmů i fenoménů dnešní doby, u kterých by sice nápady byly, to se musí nechat, ale ve finální podobě se omezují jen na krkání, prdění a bůh ví jaká zvěrstva ještě!! Křeč nejhrubšího zrna.. snad jen Justin Timberlake nebo Michael Jackson v kufru s opičkou a chlapcem vykřesá nějaký ten úsměv.. hájit se nebudu, ale * dám!! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama