Reklama

Reklama

Mentalista

(seriál)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2015), 106 h 57 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Simon Baker, Amanda Righetti, Robin Tunney, Steven Culp, Tim Kang, Tim Guinee, Owain Yeoman, Gail O'Grady, Shaun Toub, Tara Karsian, Morena Baccarin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Detektív Patrick Jane je veľmi všímavý. Aj z tých najmenších detailov na mieste činu i z chovania ľudí dokáže vyvodiť precízne závery. Preto ako odborný poradca spolupracuje s CBI a pomáha hľadať nebezpečných zločincov. Ale po sériovom vrahovi zvanom "Red John", ktorý zavraždil jeho ženu a dieťa, márne pátra už niekoľko rokov... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (166)

Trailer 2

Recenze (510)

sharky 

všechny recenze uživatele

Od te doby, co skoncil Columbo, mi tu chybel detektiv, ktery je vic vtipny nez vazny, nikdy nenosi pistoli a vsechny zlocince prechytraci...a ejhle tu se zjevil...hraje ho sympatak Baker a ma i vyborne vedlejsi postavy detektivu...obzvlast ve druhe serii se poradne rozjede, ta je mnohem lepsi nez prvni...pro me dustojny nastupce, takovy Columbo II. a minimalne 4 hvezdicky. Musim jednu strhnout za nektere slabsi zapletky, ale dily kolem Red Johna jsou za 5. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Prvá epizóda vo mne zanechala šesťhviezdičkový dojem, rozkošný Patrick Jane sa okamžite stal jedným z mojich favoritných filmovo-seriálových charakterov. Seriálu nechýba vtip, dramatično a ani kvapka napätia, aj keď treba priznať, že samotné prípady sú len kulisou pre ústrednú postavu a nie sú ničím výnimočné. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Mno, tak po třech dílech hodnotím spíše průměrně. Nic nového seriál nepřináší, když nepočítám detail, že týpek pomáhající policii má talent jako žádný jiný polda na světě. Klasická kriminálka, která se od různých CSI i tak liší, ale ničím ji nepřekonává. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Zatím nic moc. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Na položených obrysech tuctové krimi se pohybuje zhuleně rozevlátý mentalista Patrick Jane, jehož největší výhodou je absence nadřízených a sklony dívat se na případy jinýma očima, než kriminalističtí dělníci postupující podle příruček. Patrick vnáší do vyšetřování příslib něčeho sympaticky neokoukaného, ale vše kolem něj je natolik standartizovaně fádní, že celkový dojem žádný zázrak nepředstavuje. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Zábavný a pohodový seriál se Simonem Bakerem v hlavní roli. Nebýt jeho, nevím, nevím jestli bych to dala celý. Jeho charisma mně pomáhalo překonat čtvrtou sérii, která už je jenom jakýmsi opakováním už viděného. Je čas to ukončit, zbytečné natahování pak dokáže anulovat i ten super rozjezd, ale faktem zůstává, že jsem se s celou tou partou vůbec nenudila. ()

Galerie (1 118)

Zajímavosti (35)

  • Grace (Amanda Righetti) dělá, že si najímá nájemného vraha, přičemž je noc. Po úvodní scéně se objevuje nápis "o 36 hodin dříve", avšak nelogicky je opět noc. (willy1)
  • Rebecca Rigg (Felicie Scott) je skutečná manželka herce Simona Bakera (Patrick Jane). Jsou svoji od roku 1998 a mají tři děti - Stellu, Clauda a Harryho. (Stephora)

Reklama

Reklama