Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film je taký malý návrat o 15-20 rokov. Opäť Rus a Američan. Teraz si všetci nachvíľu poplačme, pretože sme sa nenarodili ani v jednej z týchto krajín...Ruský bojovník Boyka je celkom sympaťák, len škoda, že ten úsmev v závere neukázal skôr. Väzenské katovačky, to nie je nič nové. Je fajn, že sa film na nič nehrá a výsledok uspokojí predovšetkým nadšencov bojových umení. Mnohí ospevujú výborné bojové scény. Choreografia je síce pekná, ale je to iba na efekt. Takýto boj nemá so skutočným veľa spoločného. Tie nespočetná saltá, premety, piruety, odpichnuté štvorité rittbergery či trojité salchovy, to je na mňa trochu moc, zvlášť v porovnaní s bojom aký predvádzal Tom Hardy vo filme Warrior. Ešte aj po zásahu do ksichtu a odpľutí litra krvi si musí urobiť vo vzduchu otočku...Veľmi to pripomína filmy z 90-tych rokov, najviac asi Krvavý šport s JCVD. Vôbec mi nesedela rapová hudba v súbojoch. Možno v uliciach veľkomesta, ale nie v ruskej väznici. O Americkej pomoci v závere ani nehovorím. Nemám nič proti takýmto filmom, len musia ponúknuť niečo navyše ako napr. spomínaný Warrior alebo Eastwoodove Million dollar baby. Na pozretie fajn. 60%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už z předchozího filmu vím, že Boyka je tvrďák a že v téhle sérii nemůžeme čekat nic víc než zatraceně skvělou choreografii soubojů. A tohle vše splňuje i tento třetí díl. Opět - příběh by se dal shrnout do jedné jednoduché věty, ale koho to sere, když jsou zde parádní souboje a ještě lepší protivníci (capoerista mi udělal radost). Prostě a jednoduše - kdo v tomhle nebude hledat sofistikované drama s vypilovanými postavami a zaměří se jen na bojové sekvence, ten nebude zklamán. 90 %. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Neporazitelného je na tom nejlíp. Opět o něco vyšší úroveň než předchozí díl. I když opět to není nic světoborného, ale tady aspoň trochu na rozdíl od dvojky debilnost příběhu ustupuje do pozadí. Prostě tu máme turnaj nejdrsnějších vězňů z celýho světa a vítěz získává propustku ven, což jak se ukáže není až tak pravda, ale vše se dá vybojovat! Fajty jsou i tentokrát ok, snad jenom menší výtka k tomu finálnímu, který je tedy největší klišé jaké se dá vidět. Adkins dostává jako svině a pak se vzmuží a dobije borce i se zlomeným kolenem... Nic novýho pod sluncem, ale choreografie je fajn a Scott to řeže velmi slušně. samozřejmě, že jak to celé dopadne je naprosto předvídatelné už od začátku, ale to už jaksi patří k věci. Zkrátka solidní řežba nic víc níc míň. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Před pětadvaceti lety bychom něco takového s chutí zbaštili a po vyběhnutí závěrečných titulků hned véháesku přetáčeli na nejlepší sekvence. Zatímco Seagal nebo Van Damme jsou dnes rádi, že ráno vstanou z postele a že si na ně východoevropská produkce vzpomene, přicházejí další, kteří se snaží zalepit díru na trhu. Některé chvaty v podání Scotta Adkinse naštěstí působí tak grandiózně, že odpustíme tu vatu okolo a budeme si vychutnávat fotogenické zpomalovačky a souboje, které jsou nesmírně choreograficky lákavé, dlouhé a přehledné. Žádné nervózní cukání kamerou a bleskurychlý střih. Florentine má ve své filmografii velké výkyvy, tohle ale ustál se ctí. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Je pre mňa celkom záhadou ako Florentine mohol natočiť Undisputed 2, potom takú sračku ako Shepherd a potom zasa Undisputed 3, ktorý je ešte lepší ako dvojka. Undisputed 3 totižto némá len bombastické súboje. Ono je to po všetkých stránkach tak dokonalé béčko, až sa mi to nechce veriť. Slizký kolumbijský záporák, motív priateľstva, tréningová pasáž v kameňolome, skvély gitarový hudobný motív, gradácia...všetko funguje bez najmenšieho zaváhania. Páčilo sa mi, že ikeď Boyka sa zmenil prakticky na kladnú postavu, udržal si svoju arogantnosť a nadradenosť. O tom, že uvidím Adkinsa, Zarora a Latefa v jednom filme sa mi ani nesnívalo a tvorci si toho, čo majú na pľaci boli plne vedomý a výmáčkli z nich maximum (Adkins vs Lateef - pre mňa naj duel). Nemám čo riešiť. Toto je bez debaty za desať. Ps: Adkinsovi Boyka už tak prischol, že bez toho zostrihu vypadá ako iný človek. "I am the most complete fighter in the world".(10/10) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)
  • Boyka (Scott Adkins) má tréninkové boty od adidas, avšak jeho kalhoty mají 4 proužky. (Kuny27)
  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)

Reklama

Reklama