Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál rieši silné spoločenské témy: Potrat, prostitúcia, teplá lobby, dna testy, eutanázia, pedofília, alkoholizmus, vraždy... No to spracovanie v celkovom náhľade dosť lavíruje, isté časti sú veľmi silné, potom to následne spadne do šedivého priemeru až podpriemeru. Neprofesionálnym v rámci spracovania bolo opakovanie myšlienok hercami hovoriacich do kamery, to ma iritovalo. Inak na naše pomery dobrý projekt, ktorý by sa pri opakovanom pokuse mohol značne vylepšiť. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe řemeslně zvládnutých českých seriálů. Práce s kamerou, střihem a hudbou. Jediný problem je ovšem v nás, kdy nedokážeme ohodnotit práci druhých - navíc když něco takového vzniklo v tak pro nás prohnilé televizi jako je NOVA. Ať je Nová jakákoliv buď zastáváme názor že produkej podprůměrnou zábavu nebo že přináši pouze negativní zpravodajství. Jedno je jasné, má dostatek peněz na to aby zaplatila kvalitním profesím jako je režisér, střihač či herece. Nutně pak vznikají díla neříkám výborná v celosvětovém měřítku, ale na české poměry či vůči ostatním seriálům TEČKA. ()

Reklama

czdmaso 

všechny recenze uživatele

1. díl se mi líbil. Obzvlášť dialogy hlavní hrdinky s matkou. Uvidíme co další.... Na Novu slušný počin. U 2. dílu mi přišla horší kamera,l trochu "mravněpoučné" ale dobrý herecký výkon Sandry Novákové.. Možná by se jednotlivé inscenace měly hodnotit spíše samostatně - na projektu se podílí více režisérů. 3. díl zatím nejslabší - příliš hysterické - vztah vykreslen hlavně sexuálně - takže dost nepravděpodobné. 4. díl - skvostné výkony všech protagonistů - samostatně hodnoceno na 5* Dále se už omezím jen na hvězdičky: 5. díl Láska v moll 5* 6. díl. Malý terorista 3* 7. díl Tatínkova holčička 5* 8. díl Ukradená spermie 3a1/2* a dále už nebudu pravidelně hodnotit, kvalita nějak klesá..... (až na výjimečně dobře zahranou ex-manželku Terezu Brodskou) Howgh. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale průměrnost projektu vynikne při srovnání s téměř libovolným filmem či seriálem skandinávské kinematografie. Budu opakovat po sto padesáté stejnou výtku a znovu se opřu do papírem šustících dialogů. Téma k tomu svádělo, scénáristé vábničce podlehli a napsali repliky, které trhají uši. Postavy s oblibou recitují filosofická moudra, pronášejí hlubokomyslné úvahy a zpytují svědomí na mnoho způsobů. Pak svou zázračně nabytou duchaplnost opustí a s okolím komunikují veskrze banálními dialogy. Tahle schizofrenie podráží nohy pocitu přirozenosti, o který mělo jít tvůrcům především. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první díl "Nezabiješ" z nové série, který byl opravdu hodně povedený. Jde vidět, že Langmajer stále umí. Mělo to vážnost, realističnost, nechybělo tomu napětí a konečně je to taky něco pořádného ze života a člověk si trochu udělá obrázek, jak to u nás v soudnictví funguje a nejen v něm. Závěr byl dechberoucí. Za podobné české snímky jsem velice rád. 85% 4/5 Po shlédnutí druhého dílu musím hodnocení zvednout, zatím to vypadá, že se bude jednat o kvalitní sérii příběhů a jejich zpracování je prozatím dokonalé. 95% 5/5 Po třetím díle hodnocení zůstává. Sice malinko slabší díl, ale Jirka Mádl byl opět skvělej a dal tomu to správné tempo. Čtvrtý díl byl naopak o něco lepší, Kryštof Hádek byl opravdu přesvědčivý. Suma sumárum 5 hvězdiček, druhá série si zaslouží uznání. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě "Tatínkova holčička" ve scéně, kdy mlátí Ondřej (Miroslav Etzler) Veroniku (Berenika Kohoutová) opaskem přes zadek, mládil Etzler místo herečky, aby jí neublížil, Etzler opaskem o své stehno. Po nátačení ho měl plné modřin a celé od krve. (MTHRFCKR)
  • V epizodě "Manželství, nebo život", která se odehrává v zimě, slavili svátek Ivanové, ve skutečnosti však Ivan jmeniny slaví v červenci. (Lindush)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno