Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 3
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

TV spot 3

Recenze (254)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Mám ráda tance ať už na ledě nebo na parketu. Tento pořad jsem si proto velmi oblíbila a sleduji ho už řadu let, jak v naší tak i ve slovenské televizi, kde mě zvláště pobavily nezapomenutelné taneční kreace Maroše Kramára. Tato, jistě v současnosti nejkvalitnější televizní talentová reality šou mne zaujala příjemným prostředím, krásnými kostýmy, nápaditou choreografií i působivou hudbou. Nesmím zapomenout pochválit vybrané chování moderátora Marka Ebena, který byl pro tento pořad velmi vhodně zvolen a svou noblesou pozvedá jeho celkovou úroveň. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Vykašlete se na tenhle typ soutěží. V česku toto nemá smysl! Slavíka vyhraje vždycky Gott i kdyby byl v kómatu, Talent vyhrála ze soucitu malá holka, do první pětice nejlepší zombie masky v prvním Zombiewalku se dostala ubohá maska mnicha, protože slíbil striptýz a třetí místo Stardance získal tydýt z reklamy, protože je to "ten tydýt z reklamy", byť jeho taneční kreace připomínala dřevěnou loutku. Ani se nedivím Taclíkovi, že po vyřazení ani nečekal na společné foto a nasraně se vytratil. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Mě tyhle taneční soutěže (kord české produkce) nijak zvlášť neoslovují a myslím si, že přidělávání dalších a dalších "řad" této soutěže tohoto typu bude mít spíše negativní vliv na výsledné hodnocení soutěže. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 20% (1*) | ()

Mirokukii

všechny recenze uživatele

Taneční show plná šarmu, elegance a vkusu, byť s drobnými přívlastky škrobenosti a namyšlenosti. Zdařilá moderátorská dvojice a Zdeněk Chlopčík coby porotce, kvůli kterému se na to dívám. Spousta tance, krásné muziky a ještě krásnějších dam. Taneční soutěž, ve které o tanec vlastně ani tolik nejde. A to je škoda. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězdiček a kdyby šlo víc, tak dám více. Výborná taneční soutěž dobré úrovně. Marek Eben a Tereza Kostková se skvěle doplňují. Osm profi tanečků a osm celebrit. Všech osm párů se utká o Krále a Královnu parketu. Já prostě tancování miluju, tak nemůžu jinak. Sleduju soutěž pravidelně a snažím se nevynechat jediný díl. Dobře se bavím. ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • Česání a líčení tanečnice ve StarDance trvá zhruba hodinu a půl. Pro soutěžící je 12 šaten a další šatny pro porotu, zpěváky a moderátory. [Zdroj: stardance-2013.chytrazena.cz] (Duoscop)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama