Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 14
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 14

Recenze (250)

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Jen bych rád upozornil, že právě píšu komentář k nejlepšímu sitcomu, co jsem zatím viděl - a že jsem jich už viděěěl. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to naprosto dokonalý, směju se nahlas u každé epizody a má to i dávku takových těch "aaaawwwww" momentů, díky kterým vám všichni a opakuju všichni členové rodinky přirostou k srdci. Moje oblíbenkyně, i když se někomu může zdát možná otravná, je Sue. V ní se přesně dokonale mísí ta komediální stránka se stránkou "dramatickou"? Nevím, jak to nazvat, proto bych rád zmínil hned dva moje oblíbený momenty, podle kterých, kdo viděl, pochopí, co mám na mysli: Pátá série, kdy jde Sue nakonec sama na "prom night" a Axl ji dělá foto na památku ..a potom sedmá série, kdy se chce Brad (její ex) konečně Sue přiznat, že je gay, ale Sue ho hned zastaví a řekne mu, že už to dávno ví, že nemusí nic vysvětlovat. Oblíbených momentů je samozřejmě v seriálu nespočet, ale především těch humorných. Co se týče hodnocení, fascinuje mě, že si "The Middle" stále drží svoji úroven kvality a to i přesto, že ani jeden ze členů rodiny ji vlastně pořádně nemá:D Prostě musím dát plnej a taky, že jo. 1.série - 80%, 2.série - 100%, 3.série - 100%, 4.série - 100%, 5.série - 100%, 6.série - 80%, 7.série - 90%. EDIT 10/18: Awww. A pohádky je konec. I will seeeriously miss the HECK out of this family!:(( 8.série - 80%, 9.série - 90%. ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Ten chlapeček, co vypadá jak ufon (Atticus Shaffer) by slušel nějakému hororu. Kdyby ho tak chtěli rozřezat motorovou pilou...anebo rozkrájet žhavým ostnatým drátem...anebo nechat roztrhat smečkou vzteklých pštrosů. Je odporný. Ta rodina taky. A ty jejich kecy? Odporné. Po druhém skouknutém dílu měním jednu hvězdu na odpad. V okamžiku, kdy pociťuji stud místo herců, kteří v takové příšernosti vystupují, nemohu hodnotit jinak. Odporné. ()

Reklama

Socrates 

všechny recenze uživatele

Ono nestačí vytáhnout herce, kterej ztvárnil hodně oblíbenou vedlejší postavu v populárním seriálu a stvořit sérii, ve který se mu udělí hlavní role. Samotnej ksicht onoho komedianta není zárukou zábavy. Chce to taky mít připravenej nějakej chytlavej scénář. A pokud má jít o sitcom, tak by ten scénář měl bejt ještě navíc většinou vtipnej. Nejhorší z postav jsou obě ženský z rodinky, uvřískaná máma s dcerou, která se navíc neustále šklebí jak pako. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Průměrňákovi jsou v mých očích bohužel podprůměrní. Nesympatická směsice herců, ztvárňující ještě více nesympatickou směsici postav, které mají divákům připadat sympaticky v epizodách, které jsou spíše týráním a nepřímým vyzýváním k sebevraždě. Nenacházím téměř žádný klad na tomto více méně zbytečném sitcomu. Scénáristé nejspíše vsadili na to, že samotný "sitcom" je omluvou pro blbost, jakou se tohle vše presentuje. Bohužel, vážení a milí, i sitcom musí za něco stát a i blbost, jakou se hlavní hrdinové projevují, je třeba řádně promyslet. 20% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: HBO COMEDY = 6.9.2010, réžia českého znenia (HBO 2010) = VLADIMÍR ŽĎÁNSKÝ+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: FOOOR = 5.7.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2013) = - Po RODINNEJ VOJNE ďalšia skvelá séria až do špiku kosti satiricky sa "navážajúca" do problémov dnešnej tradičnej rodiny. Všetky postavy akoby vypadli z reálneho života a do vienka si pribalili nekompromisnú mieru nadsázky a jedinečného humoru. No a nad tým všetkým exceluje Patricia Heaton ako sympatická a pochopiteľne "mierne" hysterická matka. (18.7.2013) ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

  • V epizodě Díkůvzdání (2009) pan Ehlert (Brian Doyle-Murray) oznamuje Frankie (Patricia Heaton), že bude muset pracovat na Velikonoce. Podle zákonů státu Indiana je ale zakázáno, aby byla prodejna aut otevřena v neděli a jelikož Velikonce na tento den spadají, není to možné. (Zdroj: serialzone.cz)
  • Když Brick (Atticus Shaffer) říká Mikeovi (Neil Flynn), co ví o americkém fotbale, zmiňuje hráče Dan Marino, Peyton Manning, Pierre Thomas a Jeremy Williams. (Zix.)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama