Reklama

Reklama

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část

  • USA The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (více)
Trailer 3

VOD (1)

Bella Swanová a Edward Cullen se konečně vezmou. Svatba je nádherná a jediný, kdo s ní nesouhlasí, je Jakob. Po svatbě pár odletí na svatební cestu. Edward vezme Bellu do Ria de Janeira, projdou se městem a pak jedou na malebný ostrov, kde jsou jen sami dva. Bella přemluví Edwarda, aby se spolu milovali. I když má Bella po těle modřiny, je šťastná. Edward se však cítí špatně. Po 14 dnech na ostrově Bella zjistí, že je těhotná. Okamžitě si sbalí věci a odletí spolu zpátky domů. Bella poví svému otci, že si dovolenou prodlužují, protože se necítí dobře. Jakob si o Bellu dělá starosti, nechce, aby byla proměněna v upíra. Jde do domu Cullenových. Bella má velké břicho a vypadá nezdravě, plod v ní roste velmi rychle a hrozí, že ji zabije, ale ona se ho nechce vzdát. Bella musí pít lidskou krev, aby mělo dítě potravu. Jakob je rozzuřený, je mu jasné, že Bella zemře. Jeho smečka se rozhodne plod zabít dřív, než se narodí. Jakob varuje Cullenovi. Carlisle, Esme a Emmet se musí vydat na lov, protože už dlouho nikdo z nich nic nepožil. Bella upadne, praskne jí plodová voda a zlomí se jí některé kosti. Rosalie s Edwardem dítě vyndají císařským řezem – je to holčička Renesme. Pak Bella zemře, Edward do ní vpíchne svůj jed. Samova smečka zjistí, že Bella zemřela, a napadne dům Cullinových. Carlisle, Esme a Emmet se vrátí právě včas. Jakob chce dítě vzít, ale do holčičky se vtiskne. Dá tak vědět ostatním vlkům, že Renesme je jeho chráněnkou, a tím ukončí celou rvačku… (TV Prima)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace
  • Snímek získal MTV Movie Award 2012 pro nejlepší film. (Sekyra)

Související novinky

Finále Rychle a zběsile jako dva filmy?

Finále Rychle a zběsile jako dva filmy?

07.02.2020

Herec a producent Vin Diesel oznámil, že desátý film jeho rodinné akční ságy Rychle a zběsile bude nejspíš rozdělený na dvě části. Snímek se tak vydá cestou například posledního Harryho Pottera nebo… (více)

Divergence se přesouvá do televize

Divergence se přesouvá do televize

21.07.2016

Půlení závěrů velkých sérií není zrovna populární trend. U Harryho Pottera nebo Stmívání se to ještě podařilo, Hunger Games ale docela klopýtaly a sérii Divergence tyhle čachry rovnou zlomily vaz.… (více)

Kolik loni vydělávali hollywoodští pracháči?

Kolik loni vydělávali hollywoodští pracháči?

04.02.2011

Magazín Vanity Fair sestavil žebříček 40 nejlépe vydělávajících amerických filmových tvůrců a herců za rok 2010. Nikoho asi nepřekvapí, že absolutním šéfem je James Cameron, který si na účet připsal… (více)

Emo upíři definitivně rozpůleni

Emo upíři definitivně rozpůleni

14.06.2010

Už se o tom spekulovalo předtím, ale pak oficiální zprávy studia Summit Entertainment tohle téma obcházely. Chvilku to vypadalo, že budeme ušetřeni, ale dohady se nakonec potvrdily: Rozbřesk bude… (více)

Reklama

Reklama