Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už jsem popisoval na profilu pořadu TELE TELE. Dvojici Suchánka a Genzera vůbec nemusím. Tento pořad je ještě horší než TELE TELE. Dvojice těchto herců ze sebe dělají naprosté "debily z ústavu". Nesmyslné vtipy a trapné scény předvádějící. Takže se téměř vůbec při sledování tohoto skvostu nezasměju. Takže hodnotím nekompromisně na 1% = odpad! ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám 4 hvězdičky. Hodně často je to vtipný a hlavně si cením odvahy a víceméně originality na čs televizicích - moc improvizovaný komedie tu u nás rozhodně nemáme a tohle je dobrý. Genzer a Suchánek mě tu taky konečně překvapili o svých kvalitách - v TeleTele a ostatních jejich produktech to přece jenom trochu pokulhávalo, tady je vidět, že nepřipravenost jim dala docela novej rozměr. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dávám pouze 2 hvězdy (50%) zásluhou počátečních epizod. Herci zvládli udržet vtipnou stěží první sérii a nebo dokonce jen několik počátečních dílů. Následně úroveň pořadu velmi strmě klesá a vtipy se opakují a hry se zhoršují. Přičemž ze všeho nejhorší je, když se hlavní představitelé pokouší o nějaké druh umění. Velmi často ve stylu básně či zpěvu (to je tak hrozné, že pak hned přepínám). Naopak nejlepší hrou je ,,jedno slovo". To však šlechtí jen toho, kdo hru vymyslel, jelikož to zvládne hrát s prominutím každý debil a stále to bude vtipné. Edit 16.03.2021: Teda ty novější díly už hraničí s odpadem, náhradníci jsou zoufalí, hosté nezajímaví a tak nakonec upravuji hodnocení na 20%. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Je hezký, že se o to snaží i někdo "u nás", i když na skvostný originály Whose Line Is It Anyway? (UK i US) se to samozřejmě nechytá. Ale když to náhodou v TV chytnu, nepřepnu a chvílema si to fakt užívám (dabing Baywatch), improvizace je dost vděčná věc a když se povede, dá se smát bez výčitek i Suchošovi s Goliášem, Sokol vypadá skoro jako improvizační profík a Igor "oči vraha" Chmela je dobrej surrealista. /jen ta držka Dangl je e-e/ ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jedna pizdhvizdička celevřitní jako budiž... Buhehehehehe... %-]]] - - - P.S. Tak ještě že klucí používají ty nejmenovaný ultratenký vložky značky "Bulla Perfidkta", asi kdyby si jako tou krutofftipností třeba během přenosu řídce ukákli, že... %-o - - - - - (Občasně v programových mezimezerách nahlédnuto na tv >průjma famuly< , hodnocení 4763., komentář zde participující jako třistadevadesátýtřetí - 5.3.2012) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)
  • V roce 2022 se Michal Novotný nemohl zúčastnit dvou natáčecích dílů z důvodu, že měl žaludeční virózu. Oslovil proto bývalého člena Igora Chmelu, zda by za něj nezaskočil. Igor souhlasil. (VSVB)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama