Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

Handle 

všechny recenze uživatele

Scary Movie. Ať si říká kdo chce, co chce - pro mě je to film u kterého se směju od začátku do konce a můžu se na něj koukat dokola a pořád se tomu budu smát... Asi ten film spousta z Vás bere vážně, ale on by se brát vážně vůbec neměl. Jasně, že je to kravina, ale já u toho brečím smíchy. Nejlepší je Anna Faris, úplně skvěle hraje ten vystrašený výraz... V tomto prvním díle mě toho pobavilo hodně, ať už je to ta reportérka, která neví koho přefiknout, aby dostala informace, ať už je to předvádění herectví na Miss nebo tělocvikář v sukni... :D Pro mě špičková zábava. A vadí Vám nechutnosti? Proč se jim taky nesmát. Jak té reportérce tekly nudle z nosu, to jsem se taky válel smíchy. A nakonec: právě u tohodle filmu nemám rád názor ''Komu se to může líbit'' nebo ''Kdo se u toho může smát''. Každý máme jiný vkus. A já se bavil výborně. Tenhle film mě prostě KDYKOLI rozesměje. A mnoho scén je opravdu geniálních. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Scary Movie môže dnes slúžiť aj ako materiál na to, čo bolo v komediálnom žánri povolené pred dvoma dekádami a čo by dnes už neprešlo. Neviem, či je to dobre alebo zle, ale na výsledku, že ide o zhusta priemernú komédiu, to nič nemení. Ako to už v mainstreame chodí, občas sa podarí výborný vtip, väčšina je priemerná a niekoľko vyslovene trápnych. Každopádne som ale čakal určite menej. Dnes už obohratá schéma parodovania všetkého možného v jednom celku tu ešte pôsobila celkom svieže, nie vždy to ale vyšlo. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak konečně až nyní v roce 2008 vidím parodii na filmy. Viděl jsem Vřískot a tak jsem se těšil na film, který ho bude parodovat. Tento snímek celkem pobavil. I když ty vraždy jsou celkem nechutné. Děsnej biják bije do očí a zanechá ve vás stopu, kterou smažete až za pár dnů, ale vždycky si ji vybavíte a vzpomenete si, že Scary Movie je ten film, který paroduje jiné filmy. Doufám, že pokračování mě nezklamou a já si užiji stejnou porci zábavy, kterou ve mě ponechal tento snímek. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jedním z nepsaných pravidel při parodování cizího díla je být alespoň tak chytrý, jako byl autor terče vašeho posměchu. V opačném případě byste mohli dopadnout jako tvůrci Scary Movie, kteří se snaží sofistikované vtipy nahradit dutinami tělních tekutin a vulgárními řečmi. Film má sotva něco jako děj a spíš se potácí od jedné komediální pohromy ke druhé. Jako marná snaha působí také vtípky pramenící z uvědomění hrdinů, že se nacházejí na filmovém place – již Mel Brooks byl u Vesmírných těles, popřípadě Ohnivých sedel v tomto směru mnohem vynalézavější. 40% Zajímavý komentář: Anderas ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, ale tohle opravdu není nic pro mě. Ano, bylo tam pár naprosto skvělých chvilek( Tak na co čekáš?!) a Anna Faris zapadla do role velmi dobře, ale to pořád nepřebije záplavu vtípků z kategorie trapné a nepovedené. Já jsem rozhodně nečekal žádnou inteligentní komedii, ale i přesto když si teď porovnám Scary Movie třeba se Žhavými výstřely, i tři hvězdy se mi zdají nějak moc. Pro zasmání a odreagování bych našel desítky lepších komedií.. 50% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • Postava učitelky tělocviku, slečna Mannová, je ve skutečnosti opravdu žena. Ztvárnila ji americká amatérská kulturistka a herečka Jayne Trcka. (agass)
  • Scary Movie byl pracovní název filmu Vřískot (1996), který je zde nejvíce parodován. (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama