Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat.Pro mě asi nejhorší díl celé série.Sice se tam objeví nějaké ty krvavější momenty,ale i ty nejsou nic extra.Navíc totálně bez nějaké atmosféry.Velké zklamaní.Snad Leatherface(2016) bude lepší.Za zmínku stojí mikro štěk Billa Moseleyho.Nuda.Radši jsem měl jít pořezat dřevo než čumět na tenhle hororovej průser. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DRAHÁ VNUČKO, TENTO DŮM A VŠECHNO, CO JE V NĚM, TEĎ PATŘÍ TOBĚ. S TĚMITO DARY VŠAK PŘICHÁZEJÍ URČITÉ POVINNOSTI“...... /// Čekání na vraha, kterým je (PŘEKVAPENÍ!) pán s koženou ksichtem (ne, tak to je správně!) a motorovou pilou, jenž slyší (přes řev motoru) trávu růst a rychlej je ….no kurevsky (jakože mu nikdo neuteče…). Dementní oběti dělaj pro chcípnutí co můžou a když už teda na ně dojde, tak je to jen takový cákání krve, trocha řeznejch ran …prostě žádná invence. A aby to nebyla až taková nuda, tak ještě … no nebudu tu spoilerovat. 3D? Zvuk pily nic moc, a že proti mně 2x vyjede pilovej list (no dobrá, vozubenej řetěz…)? Tohle přece frajera mýho kalibru nemůže vylekat! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád, když je rodina pohromadě. 2.) Chcu poznat borce, co si místo nehtů stříhá prsty. 3.) Zjistím, že pilu dřevem nezastavím. 4.) Thx za titule ,,kaligula“, ,,entitka“ a ,,jives“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Předně chci napsat, ať si každý przní Hooperův kult dle libosti, protože pro mě není mezi horory oltářem, na který by se mělo vzhlížet s přehnanou úctou.. Když už nic, tak v tomhle nepříliš navazujícím sequelu alespoň člověk sezná, že elektrifikace se dostala v Texasu i do rakví či že Kožená tvářička na stará kolena zlepšila fyzickou kondici a už neběhá za obětmi tempem netrénovaného paraolympionika. Režisér si sice za pár nápadů nezaslouží přeříznout Husqvarnou na Luessen a hopa, ale na nějaké juchání nad podařeným slasherem to zdaleka není. Alespoň, že ta příroda je spravedlivá. Jak triu scénáristů ubrala na mozkové výkonnosti, tak A.Daddario obdarovala na hrudníku a mě od půle bavilo sledovat už jen to, na kolik knoflíků (a zdali vůbec) má zapnutou košili. V této pohupující se souvislosti je smutné, když rating přístupnosti více řeší odhalené bradavky, než rozříznutí těla vejpůl či sešrotování v drtiči, ale konec zbytečným vzdechům. Leatherface mi připomněl, že bych měl na zahradě prořezat túje.. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Obrovskej průser tenhle TC 3D. Jo, tutově jsem počítal se zbytečným pokračováním nebo kdoví čím, ale aspoň jsem doufal v seriózní brutální vodotrysk z krve a vnitřností za nelidskýho řevu texaskejch týnejdžerů (viz. předchozí díly). Já se nebudu rozčilovat ani bádat v souvislostech se jmény postav. Tohle je prostě a jednoduše vykrádačka jména se vší parádou. Vezmeme ohrna s předkožkou na xichtě, dáme mu motorovku, za název filmu plesknem 3D a je vymalovaný. Hovno leda! Leatherface, co má svědomí a je účastníkem závodů v dálkovém kulhání, mi může akorát pokurvit den. Napětí nula, příběh nula na druhou, 3D efekty nula na třetí. Alexandra Daddario v pohodě, ale její postava bullshit, ostatní jakbysmet. Gore maximálně průměr, torture nula.....tohle si stáhněte a hned vymažte. 10% ani nevím za co......za pár dní.....zvedám na jednu hvězdu, páč na toto to opravdu nemá. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

A máme tady další film s Koženou tváří - Texaský masakr motorovou pilou 3D - Tento film je volným pokračováním Texaského masakru z roku 1974. Hned na začátku filmu v titulcích jsou ukázky z prvního dílu. A příběh začíná tam kde skončila jednička. Místo zesnulého herce Jima Siedowa, si tuhle roli na začátku filmu zahrál Bill Moseley, který hrál v druhém dílu Texaského masakru z roku 1986 - V roli pošuka Chop-Topa. Malou roličku na začátku si tady opět zopakoval herec John Dugan v roli kanibalskýho dědečka. Hrál tu i samotný Gunnar Hansen, představitel první Kožené tváře - Na začátku filmu je také v domě šílené rodinky, s kšiltovkou a plnovousem - V titulcích je uvedený jako Boss Sawyer. Musím ale říct že ten začátek mě moc nesedl, nemá to moc logiku, v domě kanibalů na začátku filmu je víc postav, což v prvním dílu vůbec nebylo. Hlavní postava filmu Heather Miller kterou zahrála Alexandra Daddario je slaďoučká a svojí roli zahrála dobře. Dan Yeager v roli zabijáka s motorovou pilou byl další dobrý představitel téhle hororové postavy. Scott Eastwood (Syn Clinta) v roli fízla Carla byla pěkná svině :D Na konci filmu mě taky mile překvapila herečka z prvního dílu Marilyn Burns - V prvním dílu hrála hlavní postavu, hipísačku Sally. Atmosféra ve filmu je dobrá, gore efekty jsou výborně udělaný, krvák jak má v téhle sérii bejt. Konec se mi hodně líbil. Chápu že tenhle díl spoustu lidí zklamal, ale mě se to prostě líbilo, já tuhle sérii miluju. Pro mě stokrát lepší než ta sračkoidní čtyřka z roku 1994 - To je jasný! ;) Režisér John Luessenhop natočil další vynikající díl téhle série. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Podľa spoluscenáristu Adama Marcusa bol útok na dodávku a sekvencie karnevalu a bitúnku v pôvodnom scenári oveľa krvavejšie a prepracovanejšie, ale potom to prepísali a zmiernili. (Arsenal83)

Reklama

Reklama