Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (266)

juta 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je tohle svěžejší a záporák už tolik nesere jako tomu bylo minule. Jenže na druhou stranu tenhle film kazí fakt, že pokaždé si Mick najde cestu ke své oběti, i když je schovaná v houší, kde by člověk nenašel ani tank... :D A tak to bylo vlastně pořád dokola a takových filmů, kde se něco podobného děje už pár existuje, takže originalita tu moc znát není. :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,2miliónaTržby Celosvetovo $4,164,799▐ ničím zvláštna vyvraždovačka, ktorá aj keď občas navodí lepšiu atmosféru, vzápätí ju zhatí úplnou prestrelenou nezmyselnou banalitou, prvý diel mal čosi do seba ale tu to pláva len v krvavej samoúčelnosti /25%/ ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Turisti, ktorí sú zvedaví na pozoruhodný meteorický kráter Wolf Creek zase raz doplatia na svoje potulky, keď si ich v oblasti vyčíhne miestny lovec s vraždiacimi chúťkami. Pokračovanie vcelku obľúbeného ozploitationu na seba nechalo čakať dlhých 8 rokov, no na jeho kvalite sa to našťastie negatívne neprejavilo, keďže je v podstate porovnateľné so slušnou jednotkou. Akurát, že misky váh sa z vážnej, temnejšej roviny presunuli viac do roviny svižnej a zábavnejšej, kde si to zabijak Mick už od začiatku vyložene užíva a nedrží sa späť. V niektorých ohľadoch to myslím jednotku prekonáva a celkovo ide o príjemne drsnú, zábavnú žánrovku, pri ktorej sa človek nenudí. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní a svižná žánrovka, která se nebojí ničeho a nikoho nešetří - v relativně krátkém časovém úseku se tak dočkáme čistého průstřelu hlavy, detailního rozřezání mužského údu, krvavé australské rallye s podtitulem "Sejmi klokana" a konečně i návštěvy děsivého mučícího doupěte plného bolesti a zvrácenosti. A navíc v hlavní roli se sympatickým klaďasem a labužnickým záporákem, který je hororový magor první třídy. Nepřináší to sice nic nového a je zarážející, jak bezstarostně a bez následků provozuje Taylor své zvrhlé choutky napříč tak velkým územím, ale pořád je to minimálně sakra zábavné a formálně více než slušné, takže spokojenost.... 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍTEJ V AUSTRÁLII, HULIBRKU!“… /// Mick Taylor nemá rád drzý policajty a turisty. Budiž – policajti jsou (vobčas) pěkní čuráci, a turisti… – hlavně ti v tomhle kousku se tak chovaj, takže jim to vlastně patří. Já zas nemám rád lidi bez pudu sebezáchovy, takže bych vlastně Mickeovi měl fandit, zvlášť, když má vytříbenej smysl pro humor. Ale jinak je to spíš nuda, ve který se honí oběti autem nebo s puškou v ruce, a kterou oživí venkovskej Aussiem svojí dovedností ovládat víc zbraní či dopravních prostředků (vlak? Hmm, tak asi příště…). Horor(?), kterej nemá čím překvapit. Snad jedině ten týpek, co by jako prej přežít chtěl… Z takový tý vobyčejnosti vystupuje až závěrečný hnízdečko hrůzy a velká dávka patriotismu. Abych pravdu řek, moc mě to nebere. Nemá čím. Do Austrálie nejezdím, magor taky … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že nejrychlejší cesta k srdci chlapa vede přes hrudník. 2.) Lítající klokan? Neznám. Lítající kamión? No jo, Austrálie… 3.) Thx za titule ,,K4rm4d0n“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Když Paul (Ryan Corr) mluví se svou přítelkyní, spojení se začne zhoršovat, což ho donutí zavěsit a těsně předtím, než zavěsí, je slyšet Mickův (John Jarratt) smích. (Johnny.ARN)
  • Když Mick (John Jarratt) táhne policistu, je slyšet, jak říká: „To bude stačit, prase.“ Jedná se o odkaz na film Babe - galantní prasátko (1995), kde tato věta také zazní. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Adelaide v Austrálii. (rafix)

Reklama

Reklama