Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (102)

radaza 

všechny recenze uživatele

Co říct o filmu, kde se všechny postavy chovají jako dementi. Herci to nevytrhnou, taťka Eastwood hrál sice taky ve velkých sračkách, ale syn v tomhle taťku překonává, zřejmě protože jeho poměrně omezený herecký rejstřík ještě výrazně zredukoval. Rychle a zběsile je hodně drahá série béčkových filmů. Tenhle pokus o napodobení se dá označit snad písmenem E. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Takéto po Need for Speed pokúrované s Dannyho parťákmi. Ale NFS so starými autami, nie aktuálnymi športiakmi. Neviem, ale mladého Eastwoooda môžem čím ďalej tým viac. Nie je to dlhé, možno by som bral trochu viac akcie, ale inak je to fajn. Krásne autá, zamotaný a nepredvídateľný dej, dobré obsadenie a európska kamera. Dajú sa tu nájsť pozitíva, tak vám poviem. 4 z 5 ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dejovo mi to trochu pripominalo 60 sekund s Cageom. Dvaja bratia su donuteny vykonat lupez pre mocneho bossa. Akcia je prevedena kvalitne. Väcsinou sa jedna o poctive kaskaderske kusky. K tomu je sice dynamicky ale prehladne natocena. Lenze mimo akcie film nema co ponuknut. Postavy su nezaujimave a nielenze bol mne ich osud ukradnuty, ale mal som pocit, ze aj im je to uplne u prdele. Herecke obsadenie to tiez nezachranani. Su tam sice dve sexy baby, ale ale ti dvaja borci su bez charizmy. To sa tyka aj mladeho Eastwooda, ktoreho jedinym nadanim je to, ze sa podoba na stareho Eastwooda. Zaporaci sa pre zmenu trapne predhanaju v namachrovanosti. Napriek jeden a pol hodinovej stopazi som mal na konci pocit, ze som dopozeral nekonecny trojhodinovy epos v ktorom sa kazdych 5 minut objavil necakany absurdny podraz. 4/10. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Fejk. Náhražka. Béčko. Sekundant. Sterilita... a další slova významově ne nepodobná těmto se mi vynořují v mysli těsně po skončení této jaloviny. Jednoduše je to krabicák, neříkám, že série Rychle a zběsile je nějaký Bolgheri za 4K, ale má to asi všechno, co od akčního filmu o rychlejch autech čekám. Tohle hnije zaživa. Za pozornost stojí vlastně jenom ta sestavička... kár... jasně, že né herců, protože ti nehrají, ti jen přišmrdávají holému scénáři a pronáší odpudivě prázdné a klišovité věty. Mám to odškrtnutý a už se k tomu nikdy nemusím vracet, slabé dvě hvězdičky, z nichž jedna pomalu vyhasíná... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvojka scénáristů, která stojí za druhými Rychle a zběsile ( které jsou bez Diesela jedním z nejslabších ) se zopakovali v ještě slabší francouzské verzi - sluníčko, moře, Marseille, pěkný auta, ale béčkový scénář a hlavní hrdinové bez charisma, ikdyž to je syn Eastwooda. Snad jen Ana de Armas v bikinách je plus. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama