Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Milý pořad plný, i když starých a ohraných, ale stále vtipných, vtipů, skvělé dvojice moderátorů a nejlepšího Rudy (Michala) z Ostravy! Tento pořad mě opravdu dokáže pokaždé pěkně pobavit. Docela nechápu tolik nízkých hodnocení a pouze 24% celkové hodnocení. Je to trošku smutné, že už se celý národ nemá chuť ani náladu pobavit ... ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Dříve mě tento pořad absolutně nenadchnul, neboť hodně vtipů tam vlastně ani nebyly vtipy, rovněž mi byl nesympatický celkový průvod tímto pořadem. Během pandemie jsem byl ale nucen zhlédnout mnoho videí na internetu, a pustil jsem si do pozadí i tento pořad. Nakonec jsem usoudil, že zase tak špatný pořad to není, a i když se tam vyskytuje mnoho vtipů, které moc vtipné nejsou, na druhou stranu se tam ale objevuje i mnoho vtipů, které mě hodně pobavily a zamiloval jsem si je a vyprávím je dál. Rovněž i díly s hosty, kteří mi obecně přijdou sympatičtí poté celkově vyzdvihnou i samotnou kvalitu. Sice bych výherní vtipy nechal na hlasování diváků, ale to už je věc jejich. 2* si to alepsoň zaslouží, a to i přesto, že barrandov má většinou samé s**čky. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad by to byl snad dobrý kdyby ....... kdyby tam Ruda nebyl .... nebo byl, ale nechoval se jako koko.... Nelíbí se mi jeho řvaní, o kterém si patrně myslí jak není zábavné ... no není Rudo! Dvě hvězdičky dávám za některé opravdu vtipné kousky a taky z úcty k hercům, které mám ráda jako je třeba Vašek Vydrů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že tento rádoby zábavný pořad moc valnou kvalitu nemá, ale hodnotit jej odpadem nebudu. Přece jenom se tu a tam vynoří nějaký vtip, který není už x let starý a který ještě neznám. Rudu jsem měl rád hlavně v jeho začátcích, kdy ještě nebyl tak ohraný. Takže mi zůstává jen Vašík Vydrů, kvůli kterému tu NULU prostě nedám. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohrané vtipy plus dnes už tragický Michal Kavalčík jako Ruda z Ostravy. Kdyby Vašek Vydra (I Michal Novotný ujde) nebyl tak skvělým vyprávěčem vtipů, čímž dokáže vyloudit úsměv i na mé tváří čili na obličeji toho jenž má pocit že už každý vtip slyšel a nic ho nemůže překvapit, dal bych jenom jednu hvězdičku. Takhle je to za slabší dvě hvězdy. 35% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama