Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty (Michelle Rodriguez) a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost. V týmu lumpů, kteří se rozhodli ovládnout svět, figuruje i člověk, který je stejně odvážný a nebezpečný jako Dom. A taky skvěle řídí. Koneckonců je to jeho bratr Jakob (John Cena). Rozešli se ve zlém po smrti otce a je jasné, že pokud se jejich cesty znovu zkříží, bude je to asi oba hodně bolet. A protože Jakobovi pomáhá s realizací jeho plánů geniální hackerka Cipher (Charlize Theron), se kterou jsme se seznámili v předchozím díle, musí Dominic tváří v tvář přesile dát znovu dohromady „rodinu“ rychlých a zběsilých řidičů. S nimi se vydá na neuvěřitelnou štreku, která vede přes Londýn, Tokio, středoamerickou džungli a historické uličky Edinburghu až do Ázerbájdžánu. Tam všude budou porušovat dopravní předpisy a fyzikální zákony a pokoušet se přitom zachránit svět. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tvl to je ale zjištění, to by mě ve snu ani nenapadlo. :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ondr4H

Ondr4H (hodnocení, recenze)

Jsem slyšel že chtěli naverbovat Simíra, ale prý se lekli že by strhnul na sebe všechnu pozornost a nestačili by jím auta na jeden film.

na příspěvěk reagoval GarfieldM

Lynth92

Lynth92 (hodnocení, recenze)

 Už by se na to mohli raději vykašlat, na FF8 se nedalo ani dodívat....

Bear52023

Bear52023 (hodnocení, recenze)

Paula Walkera určite nevzkriesia, pretože by ich to vyšlo na polovicu rozpočtu a to by musel Vin obetovať časť zo svojho honoráru a to nespraví. Navyše, Lucas Black je asi najlepší herec z celej série, hneď po Johnsnovi a Stathamovi, takže budem rád, ak sa v tomto filme objaví, prípadne nahradí Paula Walkera.

na příspěvěk reagoval rounen

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Čím míň náročné publikum, tím méně náročné filmy. Naštěstí se spousta starších filmů dá sledovat dokolečka, tak já počkám do konce tohoto desetiletí až se přestanou točit tyhle blafy a komiksové zrůdnosti než bude v kurzu doufejme něco lepšího, ač to vypadá že se do kurzu stejně dostanou filmy podle videoher. :(

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Lucas Black je potvrzen? Však hrál v trojce... Možná že zastoupí Paula Walkera a bude nej kolega s Dieselem... uvidíme...

Foox

Foox (hodnocení, recenze)

Stallone nebo Arnold jako záporák a budu hyperventilovat :-D :-D Big Fucking Dad :D 

pekloQ

pekloQ (hodnocení, recenze)

už to smeruje do sračiek tak ako transformers podla mna max trilogia stačí a dost

na příspěvěk reagoval alesking

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Sakra, už ted se na devítku těším! :) Statham a Evans se asi přidají do rodiny Doma, ne? :D

slavsiamir

slavsiamir (hodnocení, recenze)

rounen

hodíš mi na to nejaký link prosím? ja viem len to, že sa vráti Mia, ale o vzkriesení Paula som nenašla nič... 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

I když je Paul Walker mrtvý, má se zde opět vrátit v zástupu jeho dvou bratrů... Oslovili je producenti... A bude jim znovu upraven obličej na Paula...

na příspěvěk reagoval slavsiamir

Uživatel rawu smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Rock už se do Rychle a zběsile nevrátí

Rock už se do Rychle a zběsile nevrátí

02.01.2022

Herec Dwayne Johnson (Red Notice) byl nucen znovu veřejně potvrdit, že se do filmové série Rychle a zběsile coby detektiv Hobbs už nevrátí. Za vše může jeho spor s hlavní hvězdou Vinem Dieselem … (více)

Lake Changjin v Číně láme rekordy

Lake Changjin v Číně láme rekordy

28.11.2021

Už dva měsíce v Číně vládne kinům snímek The Battle at Lake Changjin. Tamější cenzoři pochopitelně domácím tvůrcům umetli cestu prakticky bez jakékoli hollywoodské konkurence, a snímku se tak povedlo… (více)

Bond s Venomem vládnou kinům

Bond s Venomem vládnou kinům

04.10.2021

Po delší době je zase radost sledovat týdenní box office žebříček. Do kin totiž vstoupila poslední bondovka s Danielem Craigem, dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít, a producenti i kinaři si nyní… (více)

Marvelovka Shang-Chi je obří hit

Marvelovka Shang-Chi je obří hit

06.09.2021

Po nevýrazné trailerové kampani to málokdo čekal, zejména v současnosti, kdy se velkým filmům v kinech obecně až tolik nedaří, nicméně studiu Disney se to opět povedlo. Z nového komiksového snímku… (více)

Reklama

Reklama