Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý je medzi 3* a 4*. Som zvedavý na pokračovanie. V poslednej dobe je to čoraz zriedkavejšie pozerať film v SK dabingu, ale asi aj preto, lebo je z roku 2002. Predpokladám, že pokračovania už budú CZ dabing. Akurát som nedávno niekde čítal, že pokiaľ Češi spravia skôr dabing ako Slováci, tak Slováci už dabing ani nerobia. Neviem či je to pravda, ale vzhľadom k tomu malému počtu filmov v SK dabingu to tak asi aj je. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak strasny, jak jsem si podle pribehu myslel, ze bude. A Falk v jine roli nez Columbo je proste uzasnej. Skoda, ze tu neni vic boxerskejch zapasu, takle to je skoro furt jen okecavani, zarizovani a cekani na finalni zapas, kterej je celkem slusnej, ale presto nic tak extra, jak bych od dvou neporazitelnejch cekal. Proste takovej film co nenadchne, neurazi a u kteryho jsem se nenudil. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Velikým plusem filmu je, že Wesley září v jeho nejlepší životní formě, je rychlej, mrštnej a pružnej, má neuvěřitelnou kondici a po právu se stal neporazitelným, dále že Ving Rhames předvedl jeho nejdrsnější a troufám si říct, že i nejlepší akční výkon za jeho kariéru a myslím si, že byl tvrdou konkurencí pana Snipese! Mínusem filmu je, že se 90 procent snímku domlouvá jeden zápas a díky tomu to na nudě hodně přidává. Chtělo to víc soubojů. Těšil jsem se tedy aspoň na ten vytouženej závěrečnej špíl a ten mě přišel na to dlouhý čekání dost mizernej. Kdyby si dnes Wesley a Rhames měli dát férovku, asi by už nebylo o čem diskutovat, pač Snipes bude z krimu určitě v běsné formě, tak jen doufám že mě potvrdí moje očekávání a předvede se v Expendables 3, pač já na něj z toho obsazení stopro nejvíc vsázím!!! Undisputed 60% ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Pokud jste rváči a milujete box, tak to určitě musíte shlédnout. Ve věznici se utkají dva nejlepší boxeři a kdo vyhraje, ten nejlepší a hlavně ten kdo je neporazitelný. Tento film je respektivě jenom o tom boxu. Sehrán byl sice velice pěkně, ale ta rychlost toho filmu je pomalá. Když se na ten film díváte vleče se ten příběh a všechno jde pomalu. Drobné šarvátky vás vždy drobet probudí. Ale nakonci kdy je ten zápas to začíná být jasnější. 4* bohatě stačí. Neni to ani moc a ani málo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $12,764,657Tržby Celosvetovo $15,220,548║ Ploché a nevýrazné absolútne vo všetkom, príbeh je proste tuctová nuda, bez jedinej zaujímavej postavy, štýlom prevedenia film nevyznie viac ako lacná televízna produkcia a dokonca ani súboje nestoja za nič. /25%/ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)

Reklama

Reklama