Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stojí to na perfektním Sandlerovi a atraktivním prostředí basketbalu. Bavilo mě, jak jezdil po světě a hledal talenty. Ukáže nám to i zákulisí draftu atd. Bohužel v druhé největší roli není herec, ale basketbalista a je to strašně znát. Ten kluk má nulové charisma a neumí hrát. Za celý film jsem si ho nedokázal oblíbit, linie s dcerkou je celkem debilní a prostě se vůbec nepodařilo vytvořit dojemný moment, nebo touhu přát mu úspěch. Naštěstí Sandler téměř nesleze z plátna a díky němu je to zábava. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle by šlo. Že Sandler umí hrát, to víme, akorát už to dlouho neukázal. Takže v tomhle palec nahoru. No a co se týče filmu samotného - nic objevného. V podstatě jsme tyhle vykoupení viděli už 100x a pokaždé je to stejné, ale je to natočený hezky a s láskou k basketballu, takže mě si to získalo. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Loved it. Adam Sandler dozrál  a jak na staré kolena většina herců stagnuje ( Willis a spol), tak Sandler zažívá slušný herecký rozkvět.  Mám rád tyhle motivační sportovní příběhy zero to hero, zatím mě vyloženě žádný nenasral a jelikož se objeví opravdu jen jednou za rok, tak si přítomných kvalit vážím dost. Dějově to sice není překvapivé, ale to vůbec nevadí. Film má srdce, náboj, slušné dialogy, charismatické herce, emoce, napětí, sílu, energii, motivaci, humor, skvělou hudbu i napínavé zápasy ( především s ústředním rivalem, to byl dobréj hajzl). Pár hlášek v paměti utkví a celkově velmi příjemná podívaná ( fanoušci basketbalu budou hotoví ještě o hvězdu více). 8/10. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sandlera moc nemusím, ale pokiaľ hra v niečom zaujímavom, nemám s nim problém, no a tento film zaujímavý je. Príbehom je to taká klasika, ktorá tu už bola niekoľko krát. Hlavný hrdina, ktorý nepatri medzi výberovú smotánku, to nakoniec všetkým natrie a vypracuje sa medzi elitu. Keď máte sympatické postavy ľahko sa im fandi a toto je presne ten typ filmu, kde sú všetky klasické športove prvky zakompované do filmu. Takže nechýbajú víťazstva aj prehry, tréning v štýle Rockyho, či odlúčená rodina, ktorá dodá filmu trošku emócii. Taktiež aj humor sa podaril a nie je to zbytočne prehnané. V žánri píšu, že je to komédia, ale viac menej sa jedna o seriózny film. Keď to zhrniem bavilo ma to, sú tu sympatické postavy, ľahko sa s nimi divák stotožni, funguje vtipná aj dramatická stránka a je to pekne natočene. Ak by som bol fanúšik basketbalu, bavilo by ma to možno viac, no ja radšej hokej. V dnešnej komixovej dobe prijemný film a dobra športová oddychovka, ktorú odporúčam. 75% - 4* ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler podruhé výrazněji vystoupil ze svého komediálního standardu a opět prokazuje, že se ani v dramatickém herectví neztratí a dokáže v klidu nést celý film na svých bedrech. Hustle není nijak objevný, nenabízí bůhví jaké emoční drama, ale je to dobře zpracovaný sportovní film se vším potřebným. Ukazuje nám prostředí amerického basketbalu, prostředí skautingu a zároveň jaké neblahé efekty tato práce má, a jaké odříkání obnáší. Vše ale působí sympaticky, i když scénář hází hlavnímu představiteli klacky pod nohy, vždy se má na koho spolehnout. Sportovní fanoušky jistě potěší spousta známých jmen, a i když film nepřináší do žánru nic moc nového, a jede víceméně v zajetých kolejích, rozhodně nenudí a dokáže si vybudovat příjemnou atmosféru, a navíc rychle uteče. Pravděpodobně ho za týden zapomenete, ale mix emocí, velkého srdce a příjemně působících herců vás slušně zabaví. 7/10 ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno