Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

VktrCZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se ani na já jsem groot dívat nechtělm. Ale když to má dohromady jen 25 minut, tak proč vlastně ne. No a byl jsem velice mile překvapen. Dost mi to připomínalo takový ten seriál mrňsoucci. Prostě v každým díle zažije groot nějaké tři minutové dobrodružství. U většiny takovýchto seriálu je kvalitu dílů různá. Ale tady musím říct, za všechny díly kromě prvního mě fakt bavily. Ano, říkám bavily. Humor mě taky překvapil. Protože jsem se několikrát i zasmál. Musím vypíchnout poslední díl Magnum opus, kde se groot pokouší namalovat rodinný portrét a místo toho odpálí málem celou loď. V tomhle díle má i Cameo Rocket, což je super. Ale tady všechny propojení k MCU končí. Tento seriál je opravdu naprosto odtrhnutou anatologií o jednom malém stromku. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Je to sice už půl roku starý, ale dostalo se to ke mně až teďka. Je to taková malinkatá předzvěst Strážců galaxie 3. Upřímně teda doufám, že tenhle díl bude ve stejný kvalitě jako první dva díly. A né, že se to bude potápět stejně jako většina novejch Marvelů. Groot je srandovní prcek, kterej je ještě navíc roztomilej. ()

Reklama

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, celý rok jsem čekal na tenhle seriál, bohužel moc se nepovedl. Jedná se o první seriál pro nejmenší který patří do MCU, a když jsem se to dozvěděl tak jsem se celkem zarazil. A taky to tak bylo když jsem sledoval seriál, první epizoda jo bylo tam jak se zase Groot dal do kupy ale nic dalšího ne. 2. epizoda byla skvělá, bylo tam hodně roztomilých postaviček, celkem aji humor pobavil, prostě pobavila. 3. epizoda za mě nejslabší, vůbec mi nepřišla zajimavá a v tu chvíli jsem si říkal že to nebude to co jsem čekal. 4. epizoda mi dodala tu šťávu to co jsem potřeboval aby byly minimálně 3 hvězdy, a taky se to tak stalo 3 hvězdy padly. 5. epizoda taková klasika nic extra, ale krásné zakončení to bylo. Od seriálu jsem čekal víc, a kdyby to nebylo pouze pro děti tak by určitě více hvězd padlo. U tohoto seriálu jsem byl zároveň zklamaný že byl tak hrozně krátký protože by se dali dělat velké věci, no ale co už. U seriálu Já jsem Groot jsem zklamaný, mohlo to dopadnout lépe ale zas tak špatný to nebylo proto dávám 3 hvězdy. Možná kdyby byl delší a měl vyšší rating (12+) tak by určitě více pobavil. 6/10 ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Víte, můj problém spočívá v tom, že se Strážci galaxie řadili řadu let (rok) mezi jedny z mých nejoblíbenějších filmů, a James Gunn stále patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších režisérů, aka scénáristů. A když se nějaká neznámá rádoby režisérka (rádoby asi moc není, když zrežírovala toto) pokusí trapně a naprosto debilně překopat a napodobit jeho styl vtipů, točení a celkově všeho, co společnosti MARVEL tento nadějný režisér přinesl, tak mě to prostě s dovolením nasere. A když to má ještě k tomu špatný efekty, tak za mě prostě nemohu dát víc jak 2-3 hvězdy :( ()

Frca 

všechny recenze uživatele

Není to až taková nuda jako Ms Marvel, ale zkrátka PROČ?! No jo vlastně prachy a merchandising. Prostě blbustka pro ještě menší děti než jejích minulý seriál. Mně se zdá, že Feige už nejspíš začal hulit, protože letošní Marvelovky fakt nejsou nic moc. Nejlepší byl asi Strange, z Thóra udělali neuvěřitelného pitomce... Už by se měli probrat. Mám rád humor, ale všeho moc škodí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama