Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (176)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Co říct, týmová chemie funguje na výbornou. Vážnost a patetičnost (Daredevil a Iron Fist) je úspěšně podkopávána ironií a nadsázkou (Jessica J., Luke Cage). Jen slušný příběh tomu chybí. Věčnej boj proti Ruce už trochu nudí a nevytrhne to ani angažmá Sigourney Weaver (zlatej Wilson Fisk). Finále se táhne jak karamel přes tři díly a vrší pouze jednu nelogičnost na druhou. Chybí tomu trocha detektivky a nějaký tý poctivý street work. Koukatelné to ale je a doufejme, že druhá série přijde s něčím lepším. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Televizní Avengers u mě splnili své očekávání a zkrácená osmidílná série utekla jako voda. Po hodně slabém Iron Fistovi se tahle sebranka z NY sešla v pro mě hodně solidní týmovce. Začátek byl fajn, záporačka pěkně slizká a obecně si nemám moc na co stěžovat. Daredevil nadále zůstává mou nejoblibenější postavou z téhle čtyřky. Jeho souboje sou nejpromakanější a protivníky nejvíc bolí. Těším se na třetí sérii Ďábla a samosebou na Punishera. 75%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Než se dala čtveřice hrdinů dohromady trvalo dlouho, než začali táhnout za jeden provaz trvalo dlouho, dlouhé bylo i plánování a navíc se tady toho strašně moc nakecalo na úkor akce. Notabene sólové projekty Iron Fista a Lukea Cage mě nijak zvlášť neoslovily a oba si ta negativa přenesli i sem. Co se záporáků týče, tak také žádná hitparáda. Sigourney Weaver, která do určité míry Ruku vedla, byla nemastná neslaná a to se vlastně dá říct i o zbylé čtveřici padouchů. Osvěžení přišlo až s Elektrou, ale mělo přijít mnohem dřív. Jessica s Daredevilem dobrý, Scott Glenn taky a akce ušla, ale čekal jsem tedy mnohem víc. Nehledě na to, že ten melodramatický konec si mohli tvůrci odpustit. S druhou řadou si to ještě rozmyslím. 55% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Začalo to rozpačitě a skončilo jako fraška. Mezitím střídavě oblačno. Iron Fista zabít (prosím!), Sigourney neměla co hrát, celá The Hand mi tradičně lezla na nervy, akce bylo proklatě málo a nestála většinou za moc. Leccos zachraňovalo charisma Luka, Matta a Jessiky. A nějaký ten nečekaný zvrat. Ve výsledku tedy jednou dívatelný průměr, nic víc. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No musim říct že mám celkem smíšený pocity. Rozhodně je to lepší než Luke Cage a Iron Fist, kteří jsou zde mnohem zajímavější než v celém svém vlastním seriálu a bavili mě víc. Není to lepší než Daredevil a možná o trochu lepší než JJ, kterou jsem si teda mile rád připomněl. Už jen fakt, že ve třetím díle Fist předvedl více kung fu, než v celém svém seriálu je celkem smutný, ale nedá se nic dělat. První půlka je seznamovací, každá postava řeší svůj případ, který je nakonec svede dohromady, je to celkem příjemný a ani to nenudí. Alexandra je vesměs k hovnu a vlastně uplně zbytečná, no a prsty Handu opravdu k smíchu, ti padouchové se skutečně nepovedli, nejsou ani zajímavý a vlastně mi byli celkem u prdele. Elektra neslaná nemastná. Souboje a akce celkem po skromnu a v posledním díle velmi chaotická a uplně zabitá tou debilní hip hap hopovou hudbou, která hrála při každé scéně s Lukem, aby nám jó ukázali, že černoši přece patří ruku v ruce k hip hap hopu. Jako jsem spokojenej, bál jsem se, že nudné postavy jako Fist a Luke stáhnou DD ke dnu, trochu se tak povedlo ale ne zcela. JJ byla fajn, po dlouhé době ji vidět bylo příjemné a snad jedině ona mě bavila. Je to lepší průměr, ve výsledku to nebylo špatné, ale čekal jsem mnohem víc....vlastně mi ani nevadí, že Fist použije svou sílu jen výjimečně a když jí může použít, vyhrál a je to nejpříhodnější, tak nic. Ani mi nevadí, že se tam celou dobu bojuje v posledním díle a když nakonec Hand použije konečně samopaly, tak jen na Luka :-D ale dřív ne. Hand, jakože nemilosrdní zabijáci mají šanci zabít tolik postav ale neudělají to. no přes tyto přešlapy se mi to celkem líbilo ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Původně se v seriálu měl objevit i Punisher, ale vzhledem k průtahům při natáčení to nebylo možné. (UncleMorty)
  • Týmové seskupení Defenders během let často měnilo své členy, ale poprvé se objevilo v roce 1971 v komiksovém sešitu "Marvel Feature #1". V tomto vydání byli členy i superhrdinové jako Doctor Strange nebo Hulk. (Bube1)

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama