Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kadeti donuceni následovat dvě různé cesty. Ming byl rekrutován vůdcem největšího hongkongského gangu, aby se infiltroval do řad policie jako tajný vyzvědač. Policista Yan se mezitím úspěšně infiltruje do gangu a získává si důvěru mafiiánského bosse a Ming je povýšen do CIB - útvaru zvláštního zpravodajství, oddělení pro vyšetřování vnitřních záležitostí. Policie má podezření, že v jejích řadách někdo slídí, a tak potřebuje volavku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (308)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice povedená kriminálka. Pokud čekáte akční nářez ála Woo budete zklamáni ale pokud čekáte kvalitně odvedenou filmařskou práci s výbornými herci a napínavým příběhem budete uchváceni. A pokud vám Hongkongská produkce nic neříká jukněte na "Skrytou identitu", která podle tohoto filmu vznikla a je ještě o fous lepší. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Mne to strasne pripominalo SKRYTU IDENTITU (2006) od Martina Scorseseho, dokonca sa mi zdali byt niektore sceny skoro az okopirovane. Jediny rozdiel bol v tom, ze pokial som si DiCapria s Damonom neplietol, tak tychto Hong Kongskych hercov naopak plietol a preto by som si mal Volavku pozriet znovu, aby som jej mohol dat plny pocet. Bol som velmi spokojny, je to vynikajuci film o sledovani policajta ako spicla v mafianskom gangu a naopak gangstra, ako spicla medzi policajtmi... 02.10.2010 _______ Andy Lau - (Inspektor Lau Kin Ming) +++ Tony Leung Chiu Wai - (Chen Wing Yan) +++ Eric Tsang - (Hon Sam) +++ Kelly Chen - (Dr. Lee Sum Yee) +++ Sammi Cheng - (Mary) +++ Hudba: Kwong Wing Chan +++ Nemecka Cinema - 100% ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

I když se jedná o stejný příběh jako ve Skrté identitě, já bych to moc nesrovnával. Scorsese pouzil vsechny dostupne prostredky, aby z toho udelal mega film s hvezdami filmoveho nebe, coz se mu povedlo. Odvedl dobrou praci. Přirovnal bych to ke kamionu, který je obrovský a má hodně koňských sil, ale "malá" Volavka ho svižně předjíždí s menším obsahem a přesto vyhrává. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Výnimočne som rád, že som videl remake skôr, ako originál. Aj keď som Scorceseho výtvor musel vidieť opakovane, aby som sa vyznal vo všetkých spojitostiach a neplietol si Damona s Capriom. Originálna Volavka by bola pre mňa menej pochopiteľná aj keď v nej sú obaja hrdinovia odlíšiteľní ochlpením. Len zvyknúť si na ázijskú výstavbu príbehu, strih, výrazové prostriedky, hudbu a ostatné filmové ingrediencie je pre mňa ťažšie. Celkovo som bol s filmom spokojný, ale na jeho pokračovania ma nikto nenahovorí. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Felix Chong, Siu Fai Mak .. Policista vs. mafián, ale každý "pracuje" na obrácené straně zákona.. Víc si nechám pro sebe, protože kvalitní příběh Vás bude stejně jako mě držet v napětí až do konce a po cestě si užijete několik překvapení! Kdo nebude čekat tupou HK akci, dočká se velmi originální krimi a nebude zklamán.. Někomu možná nesedne typický asijský styl, ale přesto doporučuji. Scénář, hudba a režie je na vysoké úrovni! A ten remake natočil přeci jen Scorsese..:-)!! .. "Musíte dodržovat pravidla. Ti kdo je poruší, dopadnou jako on. Budou vyloučeni. Kdo si to s ním chce vyměnit?" -"Já by jsem chtěl!". 90%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Z důvodu čínských regulí byli tvůrci nuceni vytvořit dva konce. Původní se promítal v Hongkongu a ve světě, nový pak v Čínské lidové republice a Malajsii. (Grimaldi)
  • Filmom sa silne inšpirovala videohra "Sleeping Dogs" z roku 2002. (Real Tom Hardy)

Související novinky

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

25.11.2013

Kino Světozor hostí od čtvrtka 28. listopadu do pondělí 2. prosince festival asijských filmů Filmasia. Ten se letos zaměřil na hongkongské thrillery a romace a korejské divácké hity. Po třech filmech… (více)

Scorsese všude, kam se podíváš

Scorsese všude, kam se podíváš

22.01.2007

Martin Scorsese. Jen těžko byste za poslední týdny našli v médiích zaobírajících se filmovým děním frekventovaněji zmiňované jméno. Tento legendární americký režisér si aktuální mimořádný zájem okolí… (více)

Bye bye Hollywood

Bye bye Hollywood

16.10.2006

I přesto, že se svým nejnovějším snímkem, Skrytá identita, slaví nevídané úspěchy, ať už kritické nebo finanční, má klasik velkého plátna Martin Scorsese v plánu dát si od hollywoodských blockbusterů… (více)

Reklama

Reklama