Reklama

Reklama

Epizody(3)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (5)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nie je to celkom tradičná kriminálka. Kombinácia Trojana a Ramby dáva tušiť, že pôjde o nerovný súboj intelektuála Ivana a rútiaceho sa živlu Terezy. Príbeh je celkom dobre vystavaný, predstavitelia policajnej zložky sú miestami vtipní, miestami trochu trápni. Viazne to vlastne na scenári, celé vyšetrovanie je také naše, stredoeurópske. ()

Reklama

fooggyy7 

všechny recenze uživatele

Trojan mi tady hodně připomíná Svěráka. Nejen vizáží, ale i postojem mimo film. Oba mají rádi ukrajince a cikány a taky 107 ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

O prst vedle středu. Docent baví. Docent jede. Docent se nenadýmá. Všechno kriminalistické pátrání v Docentovi odpovídá mému vidění kriminalistické práce podle Mareše, ale skoro všichni kromě docenta se chovají jako dementi. Jestli je to úlitba sledovanosti, za mě se nepovedla. Jestli je to objektivní obraz z pracovního života Mareše, přešla mě chuť jít to slavné mordparty dělat i posledního uklízeče. A jestli je to subjektivní obraz z pracovního života Mareše, měl by si koupit jiné brýle. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (11)

  • Když lékaři sdělují docentu Stehlíkovi (Ivan Trojan) zdravotní stav jeho otce, tak je za jedním z doktorů vidět v televizi předpověď počasí České televize. (Anglicankaaa)
  • Natáčelo se mj. v kavárně Místo v pražských Dejvicích. (Winster)
  • Když policisté počítají vesty ve skladu filmařů, visí na zdi chodby za producentem plakát z filmu Laputa (2015) s tváří Terezy Ramba, která v seriálu hraje kapitánku Moniku Fousovou. (PenelopaW)

Reklama

Reklama