Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Revolver je typicky Ritchiovsky formálne precízne štýlová jazda k jednej výbornej, (ale nie nečakanej) pointe a hromade veľkých a menších otazníkov, ktorých zodpovedanie IMHO nezaručuje ani druhá projekcia. Mne osobne sa síce toto experimentovanie celkom pozdáva a pri niektorých scénach som chrochtal blahom (Sorterova čistka), ale výsledný pocit je mierne hokejový, s podozrením že toho už bolo trochu veľa. Uvidíme na druhý krát. Ale vyzerá to dobre... ()

type_B 

všechny recenze uživatele

3 s poukazem na to, že není pravděpodobné, aby někdo šachovou partii odhadl (natož vypočítal!) přesně dopředu. (Ale zde se jako ve většině filmů/knih, které počítají s diváky neovládajícími hru v šach, samotná hra trošku mytizuje.) A nevím, jestli se jednalo ještě o povědomí o egu, nebo o symptomy schizofrenie. V tom bude velký rozdíl. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mě tedy nikterak neohromil. Přestože se jedná o režiséra, který natočil dva mimořádně povedené záseky z gangsterského podhoubí Anglie. Tady už to tolik nefunguje. Děj mi příjde někdy až příliš složitý a neustálé schizofrenní kecy hrdinů sami se sebou mě neskutečně ničily, stejně jako stokrát omílané moudra. Pan režisér jistě měl dobré úmysly s tímto filmem, ale já jsem tak napůl zklamaný. Líbila se mi postava Třidiče. 50% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem asi (fakt jenom asi) pochopil co tím chtěl Ritchie říct, ale právě proto mě štve že pohřbil velmi nadějnou gangsterku různejma schizofreníma monologama a dialogama. Fakt nevím, tohle není Ritchieho hřiště a chvílema jsem fakt nestíhal, a hlavně mi ty kličky a podivnosti přišly naprosto zbytečné. Ovšem ze začátku je to docela hodně dobrý a díky postavě Sortera to nemůžu úplně setřít. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Guy Ritchie, Luc Besson .. Zhruba polovina filmu je všestranně dobře odvedená práce a ještě snesitelná podívaná. K celkové stylizaci obrazové stránky nemám výhrad, kamera skvěle funguje a vizuální parádičky drží pozornost. Jenže obsahová stránka - na začátku vlažně nahozená zápletka - postupně jen chladne a plyne bez nějakého zájmu. Guy Ritchie si toho tentokrát naložil opravdu mnoho a dlužno dodat, že mi to vůbec nesedělo. Neustále opakované citáty, překombinované (šachové) partie a jako hřebíček do rakve vykrádání Tarantina a tupé schizofrenní monology. Mám rád psychologii, nevadí mi složité hry .. ale celek musí (alespoň trochu) dávat smysl. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama