Reklama

Reklama

Hanebný pancharti

  • USA Inglourious Basterds (více)
Trailer 2
USA / Německo, 2009, 153 min (Alternativní 147 min)

Začátek Hanebných panchartů zastihuje Shosannu Dreyfus (Mélanie Laurent) v Němci okupované Francii, kde před jejíma očima nacistický důstojník Hans Landa (Christoph Waltz) vyvraždil její rodinu. Shosanna se štěstím uniká do Paříže a ukrývá se tu pod novou identitou majitelky a provozovatelky biografu. Na jiném místě v Evropě se pod vedením poručíka Aldo Rainea (Brad Pitt) formuje skupina židovských vojáků s cílem nemilosrdně mstít činy nacistů a šířit mezi nimi strach. K Aldově "Panchartům", jak si sami říkají, se přidává i německá herečka a britská tajná agentka Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger), jež má za úkol svrhnout vedoucí představitele Třetí říše. A v šeru promítací kabiny zatím Shosanna spřádá vlastní plán odplaty... (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Premiéra na IMDB rozumně přesunuta na 2010. Dřív to nejspíš opravdu nebude.

gogos

gogos (hodnocení, recenze)

jestli je tesit se na co.... vo tom filmu se mluvi uz hodne let... a porad nic.... sem tam cvakne nejakej herec na imdb, po case zase zmizi.... sem tam neco Tarantino rekne, ale porad se nic doopravdovyho nedeje.-... ale tesim se jak svine.... ale vzhledem k tarantinovej odstupum mezi filamam se driv jak v roce 2010 nemame na co tesit...

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

western byl docela dobře cejtit už z druhýho Kill Billa. Dost možná bych typoval, že se tam objeví hudba pana Morriconeho. Těšim se moc!

Jim_Beam

Jim_Beam (hodnocení, recenze)

Tak jsem právě mrknul na everythingtarantino.com a Tarantino sám někde řekl tohle: "...if I had a subtitle for it, it would be Once Upon a Time in Nazi-occupied France." A taky tam mlel něco o spaghetti westernu zasazeným do 2. SV... Každopádně jsem na to zvědavej :)

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

Ten trailer je stoprocentně falešnej. Schwarzeneger brousí tužky v kanclu a ostatní toho maji až nad hlavu..

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Hehe.
Takže k nejkrutějšímu akčnímu složení hvězd přibyla ještě jedna, skutečně vyhořelá? Jean-Claude Van Damme!!
Chjoo, pokud by to tak jednou byla pravda

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

No kazdopadne by nebylo spatne obsadit takoveho Rona Perlmana, Nicka Nolteho nebo Johna Saxona. Plus Josh Brolin (ale to se uvidi az po No country for old man) copy paste z imdb fora Total Film: "Where do you get dialogue from? The Reservoir Dogs gangsters talk differently from the Death Proof girls" Quentin Tarantino: "That's like asking Paul Simon or Bob Dylan where their music comes from. It does seem like there is some bigger force out there. I don't want to call it God, but I don't not want to call it God. Not to be facetious, but that's what a writer does. Writers that can only write about themselves aren't very talented. Part of a writer's job is to investigate humanity, whether it's writing gangsters or girls or an old man or black, white or Asian people, it doesn't matter." TF: "Blank page, pen in hand. What happens next?" QT: "I get the characters talking to each other and I write it all down and clean it up a little. So I'm writing something now, and what I wanted to happen is this soldier is talking to a girl and eventually he charms her enough so she has a cup of coffee with him. That's how Quentin the Writer would have liked it to end, but when I wrote it all he didn't do it. The soldier didn't charm her enough, he charmed her enough not to say "Get the fu ck outta here!", but not enough to go get a cup of coffee with her. So OK, I realise I can't do this in one scene. He's gonna have to come back a couple of times before she'll let him. I'm the girl and the guy and I'm trying to get her to go with me and he hasn't accomplished it yet, but the scene is fantastic - it just didn't end where the writer wanted it to, but the writer was bullsh it. That was way too fu ck ing soon, and the characters told me that." TF: "We're talking about a scene from Inglorious Bastards, right?" QT: "Yes, that's what I'm writing right now. Every time I end up saying I'm doing something, it ends up not being the thing I do and I actually want this to be the thing I do, so I'm not going to say it's the thing I'm doing!"

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

Nevíte o Inglorious někdo něco novýho??? Zatim se o tom nikde nic nehne...Sakra, já se těim jak blázen :-))))) A neměl v tom hrát Arnold, Stallone a Willis?? No, dostat tyhle tři do jednoho filmu je hotový sci-fi, ale stejně věřim, že to bude náááářez!!

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Spinosaurus: Nikdy neodsuzuj film, který jsi neviděl. Tohle se mi několikrát vymstilo stejně jako fakt, že připravovaný film oblíbeného režiséra nemusí být zaručeně skvělý zážitek.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Válečný film je široký pojem, tohle by určitě nebyla typická velkolepá stomilionová záležitost, předpokládám, že válka by měla sloužit jen jako pozadí (Hodný, zlý a ošklivý )..mně to na Quentina sedí dokonale, stejně jako napsal mm

Cliff Booth

Cliff Booth (hodnocení, recenze)

Tarantino a Tim Roth skvěle fungovalo v Pulp Fiction a Madsen v Gaunerech, ale že by mi QT seděl na válečný film z 2. světové ?Mno, doufám že si režijní filmografii neskazí nákou zbytečnou blbostí.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Spojenie Tarantino - Madsen fungovalo tutovo uz v Reservoir Dogs, Madsenova uloha uz tam ukazala, ako dobre sa v Tarantinovom svete citi... A co sa tyka Inglorious Bastard, tak je to presne film pre Tarantina, od prvej chvile si ho viem zivo predstavit - NADHERA (predstavte si kombinaciu Tucet spinavcov a Dobry zly skaredy korenenu Tarantinovou poetikou - co viac treba???). Len skoda ze sa s tym uz roky tolko dziga, chumaj. A tie jeho reci okolo jeho planov a projektov a tu urobime cinsky film a tam sedemdielny serial a potom Bonda... trkvas, bodaj by menej kecal a viac tocil!!!

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Tarantino-Madsen už bylo skvělé skloubení v Kill Billovi, uvidíme tady (trochu mě znepokojuje válečný žánr a Tarantinův styl - trochu se to rozpíná).

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Šestýýý .. ;o)
Pokud klapne to avizované obsazení (vyhořelých?) hvězd Slye, Arnieho a Willise .. hm! Prostě druhá světová, Tarantino s mnoha léty pilovaným scénářem a na režijní stoličce .. těžko si to umím představit, ale ingredience jsou natolik slibné že jen věřím v největší filmový zážitek daného roku! Go Quentin GO!

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

tarnatinove filmy su proste specificke..ak divak nevystihne tu spravnu formu jeho humoru nema z toho nic.. ja som velky fanda jeho filmov..a preto ze neviem dockat dalsieho.. snad to niekedy v decembri vyjde.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Prvníííí :) Tak na Inglorious bastards jsem vskutku zvědav. Obzvlášť pokud Quentin zlanaří Slye a Arnieho....

Související novinky

Guy Ritchie chystá válečný thriller

Guy Ritchie chystá válečný thriller

22.02.2021

Režisér Podfu(c)ku či Gentlemanů Guy Ritchie si zdá se vyhlídl svůj příští projekt. Britský filmař se čerstvě upsal režii snímku Ministry of Ungentlemanly Warfare pro studio Paramount. Kromě režie se… (více)

Jeremy Irons ve filmu o Mnichovské dohodě

Jeremy Irons ve filmu o Mnichovské dohodě

04.11.2020

Netflix obsadil první herce do chystané adaptace knihy Mnichov, jež není nijak spjatá se stejnojmenným filmem Stevena Spielberga z roku 2005. V novém snímku, který vychází z bestselleru spisovatele… (více)

Star Trek 4 našel režiséra

Star Trek 4 našel režiséra

20.11.2019

…a není jím Quentin Tarantino. Na eRkovou verzi Star Treku od režiséra Pulp Fiction nebo Hanebných panchartů si nejspíš budeme muset ještě nějakou dobu počkat, mezitím ale studio Paramount najalo… (více)

Tarantinův Hollywood ještě delší?

Tarantinův Hollywood ještě delší?

25.05.2019

Okolo nového snímku Quentina Tarantina (Pulp Fiction) je po premiéře na festivalu v Cannes dost rušno. Většina recenzentů film chválí, našli se ale i tací, které neoslnil režisérův přístup k ženským… (více)

Reklama

Reklama