Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

boshke 

všechny recenze uživatele

Série Prci, prci, prcičky je výjimkou z pravidla, že pokračování jsou vždy slabší. Tedy jen částečnou. První tři díly si drží dobrou úroveň, minimálně v rámci žánru; druhé a třetí pokračování sice jen recykluje jedničku, ale vždy to zabalí do nového kabátku, takže se to divákovi nepřejí. Od čtyřky dále je to však sešup až na úplné dno, ze kterého se zatím tvůrcům žádným pokračováním dostat nepodařilo (a doufám, že už těch pokusů zanechají, trápí tím akorát diváky i sebe)... Jak jsem již psal, ve trojce je vše při starém - roztržitý Jim, střelený Stifler, intelektuál Finch a ostatní - akorát ve svatebním hávu. A co je hlavní, baví... 70% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak hodně jako tady jsem se nenasmál snad ani v jedničce. Podtitul může říkat to, že to bude jen slabé zakončení teenagerovského života se svatebním obřadem nakonec, ale opak je pravdou. Trojka je našlapaná do posledního kousíčku a opravdu jsem se tlemil celou dobu, až jsem musel zvědnout hodnocení z minula o další dvě hvězdy na plné. Stifler tady válel jako nikdy předtím. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Divočina s krásnou témou a krásnou svadbou, síce by som úplne takú raz nechcel, ale v tomto prípade to bola zábava. Tento diel patril Stiflerovi a malo to grády. Veľkolepé prostredie, obrovská zábava a pekné ženy ako January Jones. Patrí to podľa mňa k najlepším dielom z tejto série, škoda len, že znova sa objavili, až o toľko rokov neskôr. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Naši mladí a neklidní hrdinové už pomalinku dospívají a jeden se dokonce chystá strčit hlavu do chomoutu. Kupodivu je to spíše plus, American Wedding jakoby umocňuje "kultovní" zážitek předchozích dvou dílú a relativně "důstojně" uzavírá trilogii Prci, prci, prcičky známou pro svůj perverzní, záchodový humor. Zdálo se mi, že American Wedding se na oko snaží působit trošičku dospěleji, aby o to více vynikl onen jakoby nechtěný pubertální humor a to se daří více než dobře. S odstupem času musím říct, že jsem si to velmi užil, není to typ humor, jemuž byste se měli oddávat nějak často, v perverznostech a nechutnostech není ukryta inteligence, či životní pravda, jako to dokáže Kevin Smith, nicméně zábava, smích, zakrývání si očí rukou a přitom snaha koukat skrz prsty tady je a já tak po letech završují čtvrtou hvězdu! 7/10 ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Když pohlédnete jaké díly poté nasledovaly , pak je toto stylové a paradní zakončení příběhů našich oblíbených hrdninů ( a necukejte , určitě jste podlehli manii). Ano máme zde pár fekálních vtípků (lanýž) , ale z přihlédnutím co vzniklo jako kopie je to jako koukat na Monty Pythoni teenagerskych komedii :D . Co mi , ale nejvíce uvízlo v hlavě je onen taneční battle v gay baru. "Všichni chtěji Stifflera!" :D . To němelo chybu a celý film vytahlo nahoru. Jak zde bylo zmíněno Stifler zde jednoznačne převalcuje všechny postavy a nakonec se u něho dočkame i romantické polohy. Kdo by to byl čekal od babkošuka! :D ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Scéna, kde figurují Stifler (Seann William Scott), Jim (Jason Biggs), dort a dva psi byla zčásti improvizována. Hodně improvizovaná byla také scéna s výběrem květin. (Stocki)
  • Ve scéně s dortem Jim (Jason Biggs) vrazí do Stiflera (Seann William Scott), který dort rozdrtí, ale když dorazí psi a čekají na konci chodby, tak v následujícím záběru na Stiflera s dortem je vidět, že je dort zcela nedotčený. (Nathaniell)

Reklama

Reklama