Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla příjemná zábava.Ve dvojce nebyl prakticky žádný děj a byl to díl velice trapný.Za to trojka je nejzábavnější a nejlepší ze všech tří dílů.Tolik zábavy jsem v teen movies ještě nidy neviděl nejlepší je samozřejmě Stifler(hlavně se svou čokoládou).I Finch je docela dobrý společník.Jim má tentokrát překvapivě méně prostoru,ale i tak jsou jeho trapasy příjenou zábavou.Prostě nepřetržitá zábava.Jak se říká to nejlepší na konec ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Když pohlédnete jaké díly poté nasledovaly , pak je toto stylové a paradní zakončení příběhů našich oblíbených hrdninů ( a necukejte , určitě jste podlehli manii). Ano máme zde pár fekálních vtípků (lanýž) , ale z přihlédnutím co vzniklo jako kopie je to jako koukat na Monty Pythoni teenagerskych komedii :D . Co mi , ale nejvíce uvízlo v hlavě je onen taneční battle v gay baru. "Všichni chtěji Stifflera!" :D . To němelo chybu a celý film vytahlo nahoru. Jak zde bylo zmíněno Stifler zde jednoznačne převalcuje všechny postavy a nakonec se u něho dočkame i romantické polohy. Kdo by to byl čekal od babkošuka! :D ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Svatbu mám z celé prcičkovské série nejradši, protože mi připadá taková nejvyzrálejší a "nejdospělejší" a navzdory tomu si laťku úchylného a střeleného humoru drží stále vysoko. Není to prostě už ta často prvoplánovitá teenagerovská řachanda jako v jedničce, ale v jisté míře střelená seriózní komedie a výbornými vtípky. Scéna s "čokoládovým" lanýžem je naprosto skvěle natočená, S. W. Scott ji zahrál parádně. Stejně tak i taneční souboj a nebo rozlučková párty s Finchovou "sestřenkou z východní Evropy". Pro mě jednoznačně nejhumornější prcičky. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdičky. První polovina je vyloženě zoufalá a vyniká v ní režijní neschopnost Jesseho Dylana. Celá řada scén není ani vtipná, ani zábavně nechutná, ani nějak trapná, jen prostě vyzní do prázdna, což je právě Dylanova zásluha. Jako důkaz doporučuju srovnat taneční souboj Stiflera s nabušeným gayem s dancematchi ve Starskym nebo Zoolanderovi. To je úplně jiná liga. Naštěstí poslední půlhodina trochu narovnává dojem, protože film najednou začne mít atmosféru i jakous takous působivost. Ale to už je pozdě, navíc když u oltáře s výborným hercem Biggsem stojí taková matná Michelle. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Třetí díl "opravdových" Prciček měl zůstat tím opravdu posledním, svatba by byla krásným zakončením komediální série pro jednu generaci diváků. Bohužel producentská lůza si usmyslela, že tahle značka by se dala ještě pořádně podojit a tak se začali natáčet neskutečný shity a ani (zatím) poslední díl pod názvem Školní sraz, ve kterém máme zase tu naši starou partu, už nešlape tak, jako tomu bylo za starých dobrých časů :) Svatba je však pořád nadprůměrnou komedií svého typu, chlapi už nám sice o něco vyspěli (až na Stifmeistera), ale humor tu pořád šlape tak jak má. Škoda, že tuto sérii nenechali po tomto díle spát, ty další části si fakt nezasloužila... ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Eugene Levy (Jimův otec) si mohl během natáčení upravovat své repliky. Podle režisérových slov, to bylo vždy ve prospěch filmu. (Stocki)
  • Pracovní názvy byly: American Pie 3 a American Pie 3: Piece of Pie. (Stocki)
  • Cameo: Chris Bender (jako producent se podílel na prvních třech dílech ze série Prci, prci, prcičky) ztvárnil vystrašeného chlápka na pánských toaletách. (Stocki)

Reklama

Reklama