Reklama

Reklama

Zlatá labuť

(seriál)
  • Česko Obchodní dům (pracovní název)
Trailer
Česko, (2023–2024), 52 h 8 min (Minutáž: 50–60 min)

Hrají:

Marta Dancingerová, Adam Vacula, Petr Kostka, Daniela Kolářová, Petr Stach, Kristýna Ryška, Hana Kusnjerová, Simona Lewandowska, Mark Kristián Hochman (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Báře Veselé (Marta Dancingerová) se smůla lepí na paty a je na útěku před spravedlností. Shodou okolností se tak trochu nedobrovolně stává prodavačkou oddělení módy v právě otevřeném obchodním domě Zlatá labuť. Ten je doslova dechberoucím palácem přepychu a novou moderní dominantou centra Prahy. Za jeho luxusními výlohami kráčí dějiny. Píše se totiž 15. března 1939 a okupační vojska překračují naši státní hranici. Kromě Bářiny linky budou diváci sledovat osudy jejích kolegyň, a to Evy Duškové (Beáta Kaňoková), která by se ráda stala slavnou herečkou a Aleny Zimové (Simona Lewandowská). Zlaté labuti vládne rodina Kučerů s nekompromisním otcem rodu Rudolfem (Petr Kostka), klidnou silou rodiny maminkou Boženou (Daniela Kolářová), dcerou a dvěma syny. Rudolfem mladším (Petr Stach), upoutaným po dětské obrně na invalidní vozík, a nejmladším Petrem (Adam Vacula), tak trochu problémovým rodinným rebelem. Do čela řízení rodinného klanu se ale dere především jejich sestra Irena (Kristýna Ryška), intrikánka a milovnice luxusu a moci, která žije v odcizeném vztahu se svým manželem Lukášem (Robert Mikluš). (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele elma k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2023) (S01E01) odpad!

Na obsazení záleží, už víme dávno, že hezkou herečku nemáme, ale když už musí hlavní roli hrát slečna ,, čáp,, tak se nedivte, že lidé dávají odpad. Není na co hezkého se koukat. Strašný, zdlouhavý, nudný.. režie Biser A. Arichtev, možná by si mohl občas uvědomit, že má doma herečku, která z toho mohla udělat koukatelný seriál. Ta je alespoň sympatická. Myslela jsem, že tento režisér je záruka kvality, tak asi to není dogma. ()

Epizoda 2 (2023) (S01E02) odpad!

Na obsazení záleží, už víme dávno, že hezkou herečku nemáme, ale když už musí hlavní roli hrát slečna ,, čáp,, tak se nedivte, že lidé dávají odpad. Není na co hezkého se koukat. Strašný, zdlouhavý, nudný.. ()

Epizoda 3 (2023) (S01E03) odpad!

Na obsazení záleží, už víme dávno, že hezkou herečku nemáme, ale když už musí hlavní roli hrát slečna ,, čáp,, tak se nedivte, že lidé dávají odpad. Není na co hezkého se koukat. Strašný, zdlouhavý, nudný.. ()

Reklama

Reklama