Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

Skip 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem dobrý, ale pak se to zvrtlo v sled nezajímavých až zmatených scén, které v žádném případě nemlohly v divácích navodit napětí ze skvělého Uprchlíka. Tommy Lee Jones je sice tím správně rázným a morousovitým Samem Gerardem, ale bohužel mu nebylo umožněno pořádně to rozbalit jako v honbě za doktorem Kimbelem. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Snipesovi povedlo. Klobouk dolů. Na Uprchlíka Šerifové sice zdaleka nemají, ale pobaví a to nemálo. Tommy Lee Jones si asi řekl, že opakování je matka moudrosti a střihl si stejnou roli z Uprchlíka. Paradoxně nejlepší postavou je hlavní záporák, jehož jméno zde z určitých spoilerových důvodů zveřejnit nehodlám. Vynikající kamera, slušná hudba, holohlavý Snipes a Tommy Lee "Uprchlík" Jones. No řekněte, není to skvělý? ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, proč mají Šerifové tak nízké hodnocení. Podle mě celkem vydařený akční thriller, který nezklame, co má hlavu a patu a hlavně překvapivé zvraty v ději. Tommy Lee Jones nezklamal, opět hrál charismatickýho nezničitelného policejního tvrďáka. Tyhle role na něj prostě sedí jako ulité. Robert Downey v roli křiváka, kterou zvládl výborně. Okořeněno o Snipese. Rozhodně doporučuji. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Podle mě celkem vydařený akční thriller, který nezklame, ale zas výrazně nepřekvapí... Jak už tu psal POMO, obsazení hlavního hrdiny se moc nepovedlo, Wesley Snipes není úplně extra výrazný a ani nevypadá jako několikanásobný vrah... Hodně se tento snímek podobá filmu "Uprchlík" ve kterém ztvárnil hlavní roli Harrison Ford... Musím říct, že Tommy Lee Jones nezklamal, opět hrál nezničitelného policejního tvrďáka, kterému dojde všechno naprosto v pohodě..! Film na mě zapůsobil tak abych dal 4 slabé *..! Rozhodně doporučuji více film "Uprchlík - 1993"..:) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Že ono to kopírování není tak snadné, jak jste si myslel, pane Stuarte? Uvařil jste pokrm bez chuti, bez šťávy, bez zajímavé přílohy, podle všeho výhradně bez kuchařky. Že mi na talíř prsknete tři knedlíky Tomáše, Wesleyho a Roberta je od vás sice moc hezké, ale co s nimi asi tak mám dělat, když jeden je okoralý, druhý rozsypaný a třetí nedovařený? Řečeno terminologií letošních Vánoc; když předem vím, že dárek nikoho dvakrát nepřekvapí, aspoň ho hezky zabalím. Tím se řídím já při dnešním balení hovadin pod stromeček, a řídit byste se tím do příště měl i vy. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Mark J. Sheridan (Wesley Snipes) nosí hodinky značky 1996 Swatch Irony Chrono "Vernissage" YCS101. (dyfur)
  • Všetky autá na cintoríne majú kalifornské poznávacie značky, aj keď scéna je natočená v New Yorku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama