Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Onehdá som tomu filmu dal 3 hviezdy. Videl som ho ako asi 14-ročný a celkom sa mi páčil. Na to dobu fajn efekty a bitky. No. Teraz je 9 rokov after a TV Markíza tuto hrozu zaradila do svojho sobotného dopoludnajšieho programu. A čo Vám budem hovoriť, premáhal som sa ako sviňa, aby som to dopozeral aspoň do polovice. Trapas, trapas a zase len trapas. Nudné, trapné a lacné. Práve o tu jednu hviezdičku lepšie ako seriál. Urečené pre vekovú kategóriu 15-. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Víš, co to je bejt 6000 let ve schnilým vejci? Strašná nuda!" Power rangers jsou pro mě stále kultovním zážitkem z dob mého dětství. Leč objektivně je tenhle film totální průšvih. Počítačová animace záporáků je opravdu nechutná (nechápu proč nepoužili loutky jako v seriálu - vypadalo to mnohem lépe). Strážci jsou jako obvykle na 100% kladní, takže nejenže zachraňují celý svět, ale stihnou u toho ještě pár charitativních akcí a také se skamarádí s malým američánkem. V tomhle jsou strážci definitivně slizštější než samotný Ivan Sliz. Jeho postava aspoň trochu přispívá k větší koukatelnosti díky jeho neskutečným hláškám, díky nimž jsem se u tohoto filmu aspoň malilinko bavil. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Každý v mém přibližném věku si na těchto sexy latexových postavičkách ulítával a kdo říká že né, tak morfuje dodneška. Původnímu seriálu jsem proto musel dát už z dětské nostalgie plných 5 hvězd, ikdyž z dnešního pohledu jde o nekoukatelnou krávovinu. Od filmu jsem proto očekával něco podobného, ale v konečném důsledku mě bavil ještě míň, než leckterá 30ti minutová epizoda. Hned prvním a oku viditelným velkým zklamáním je absence tří hlavních herců ( červený, žlutý a černý strážce ), kteří se do filmu nemohli dostat kvůli smlouvám upsaným už k zmíněnému seriálu. Pak je to spousta keců o ničem na úkor soubojům, kterých je opravdu minimum a popravdě to byly hlavně ony, kvůli kterým jsme každý víkend brzy ráno žhavili ovladače našich televizorů. Efekty mě překvapily, protože to vůbec nebylo tak hrozné, jak se všude povídá a můžu vám říct, že jsem viděl už daleko horší práci i v leckterých novějších filmech. Scénář jak jsem už nakousl mě zklamal, protože byl hloupý, veskrze nudný, ale dětem v tehdejší době se to mohlo líbit, to nepopírám. Já mám však tu nevýhodu, že se mi tehdy tento film nepodařilo zhlédnout a dnes už mám na celou věc trochu jiné úhly pohledů. I tak tomu dám dvě hvězdy, protože kostým do kterého oblékli Gabriellu Fitzpatrickovou v roli bojovnice Dulcy, je neuvěřitelně rajcovní dodneška ;)) ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Asi tady budú mít nějvyšší hodnocení a to se ani nemusím chlubit, ale předce jen. Já Power Rangers žrala jako malá (věkově i fyzicky, krpatá jsem pořád), tak když jsem viděla že se schyľuje k souboji, tak sem si nervózně kousala nechty na rukách, nohách a nervóžně jsem pučila, mačkala svího plyšáka, a doufala, že zvíťazí ti zlý.. I když se tak nikdy nestalo, a já jsem byla nasratá protože to dopadlo jinak, alespoň jsem se bavila a nemusela moc přemýslet co, kdo, proč a jak.. prostě jsem u týhle mé dětské pohádce jednoduše vypla a užívala si to. ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Pamätám si ako som otca na toto vytiahol do kina (kde nás bez preháňania bolo dohromady 6) a čudujem sa, že to v zdraví prečkal. Ja s kamrátom sme sa však bavili. Čo sa filmu týka, platí to isté čo pri seriáli. Herci horší ako zostava z Teleshoppingu, masky ako zo strelnice na kolotočoch a scenár písaný po lobotómii. Keď k tomu prirátame, že hlavný zloduch sa volá Ivan Sliz (to fakt treba vidieť), máme odpad ako vyšitý. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Walter Jones, Thuy Trang a Austin St. John (původní černý, žlutý a červený Power Rangeři) měli hrát ve filmu, ale nemohli se účastnit, protože byli vázáni smlouvou k seriálu. (HellFire)
  • Poslední film ve kterém si zahrála Julia Cortez. (Pumiiix)
  • Johnny Yong Bosch natočil všechny své scény bez kaskadéra, který se během natáčení zranil. (HellFire)

Reklama

Reklama