Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to po letech osvěžil, překvapilo mě, jak moc mě to bavilo (a opět jsem zcela propadl kouzlu Helen Hunt, která je zde prostě úchvatná). Za těch 23 let to samozřejmě v mnoha ohledech brutálně zestárlo, ale současně se z toho už asi dávno stala osvědčená klasika, která má své fandy, a nově se k nim počítám též. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Velmi vhodně zvolený originální námět, který udělal své. Na dojmu přidali i filmoví rivalové Mel Gibson a Helen Hunt (mimochodem jí to v tomto filmu neobyčejně sluší), kteří se postupně sbližují. Nicméně z toho vznikla působivá romantická komedie na úrovni, plná vtipu, šarmu a doplněná o temperamentní hudbu. Divák se u toho prostě výborně pobaví - a o to přeci v komedii jde, ne? ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a můj poslední komentář i hodnocení tohoto roku patří této vcelku povedené komedii. Osobně bych sice raději tuto „schopnost“ nikdy neměl, ale Mel Gibson si s tím dokázal poradit po svém, i když se párkrát dostal do nepěkné situace. Ono je vážně lepší ženským raději nerozumět. Helen Hunt mám docela rád, nenudil jsem se, docela se i pobavil, takže dávám lepší průměr. 60% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak konečně nastal onen slavný den a největší tajemství vesmíru, ženská mysl, bylo odhaleno i mně. Mel se zde představil v docela atypické roli, kde si zahrál obrovského ženského svůdníka. Docela to klukovi šlo. Trošku mě zarmoutila přemíra nehezkých slečen. Mému oku se zalíbila snad jen ta šedá myška se sebevražednými sklony. Pár vtipných momentů se najít určitě dalo. Bohužel je tato komedie šíleně schématická a naprosto předvídatelná, což ji škodí na kráse. Taktéž si myslím, že zkrácení o nějakou tu půlhodinku by filmu rozhodně slušelo. Nicméně jako kulisa k dobrému pití a ještě lepší společnosti snímek poslouží znamenitě. Lepší 3! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $182,811,707Tržby Celosvetovo $374,111,707║ Tento film je pre mňa najlepšia možná romantická komédia čo som videl. Herci v hlavných úlohách Mel Gibson a Helen Hunt majstrovsky zvládajú svoje postavy a tým aj povyšujú súhru a príbeh do úrovne dokonalých. Zábavnosť filmu je tiež výsostne bohatá. /videl v kine: 100%/ ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama