Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vynálezce, astronaut a vědec Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) stojí jen krůček od uskutečnění svého celoživotního snu - expedice do středu kosmické bouře. K Reedově kosmické výpravě se připojuje jeho nejlepší kamarád, astronaut Ben Grimm (Michael Chiklis), vedoucí genetického výzkumu a Reedova bývalá přítelkyně Sue Storm (Jessica Alba) a také její horkokrevný mladší bratr, pilot Johnny Storm (Chris Evans). S hlavním sponzorem celé výpravy, Victorem Von Doomem (Julian McMahon), za zády se vydávají na nejdůležitější expedici svého života. Mise probíhá zdárně až do okamžiku, kdy Reed zjistí, že se mýlil v odhadu rychlosti blížící se bouře. Během několika minut je vesmírná stanice pohlcena mraky kosmické radiace, které způsobí závažné změny v genotypu všech členů posádky. Jejich DNA je nevratně pozměněna. a stejně tak jejich budoucnost. Důsledky mutací se začnou projevovat brzy po návratu na rodnou planetu: Reed získá schopnost libovolně natahovat své tělo a jako vůdce celé skupiny získá přezdívku Mr. Fantastic. Sue - nyní Invisible Woman - se dokáže zneviditelnit a vytvářet pevná silová pole. Johnny se díky své schopnosti vzplanout a kdykoliv vzlétnout stane známým jako Human Torch. A Ben, jehož transformace je nejvíce šokující, se promění v nadlidsky silné monstrum s oranžovou kůží, která je tvrdá jako kámen - Thing. Tyto genetické mutace se jim společnými silami podaří obrátit v obrovské přednosti. Rozhodnou se využít svých výjimečných schopností k tomu, aby překazili zlomyslné plány nyní také zmutovaného Dr. Dooma a ochránili obyvatele New Yorku před všemi dalšími nebezpečími, která by je mohla ohrozit. Astronauti. Hrdinové. Celebrity. Pro celý svět jsou Fantastická čtyřka. Sobě navzájem jsou si rodinou... Fantastická čtyřka je založena na nejdéle vydávaném komiksu z produkce nakladatelství Marvel, který v průběhu let zaslouženě získal pomyslný titul nejlepší komiks na světě. V poslední době se dočkalo filmových adaptací několik dalších komiksů Marvelu - za zmínku stojí především X-Men a Spider-Man. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (567)

POMO 

všechny recenze uživatele

Katastrofálny scenár vyvažujú dobre obsadené a zahrané postavy. Tento film treba hodnotiť v rámci tupej hollywoodskej komercie ako Van Helsing a nie v rámci inteligentných komiksoviek ako X-Men 2. Zábavná konina, ktorej blbosť prebíjajú jej naivnučké sympatie. Zábavnejšia a roztomilejšia konina než Baywatch, ktorej hlavnou devízou pre mužského diváka je medová tvarička profesionálnej neherečky Jessicy Alby. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ten film má strašně debilní scénář, kterej nutí dělat hlavní postavy uplně nesmyslné věci (svlékání Alby na mostě - proč?) a dává jim do pusy stupidní dialogy (naprostá většina)! Akční scény a efekty nejsou špatné, to je ale s takovým rozpočtem pochopitelné! Samotná čtyřka je banda nesnesitelných postav, kterým rozhodně nemám důvod fandit! Jejich představitelé nemají charismatu ani za mák a Julian McMahon jako Dr. Doom je spolehlivě strčí do kapsy a to rozhodně nejde o nějakého supercharismatického záporáka typu Jokera! Je to dětinské, chybý tomu temná stránka jako u Batmanů, skutená romantika jako u Spidermana, týmová práce jako u X-Men atd! Chybí tomu všechno, co má mít dobrý komiksový film pro lidi starší dvanácti let! Jenže já na to koukal v šest ráno při uspávání dítěte a na tu situaci to byl film vskutku ideální! Bavil jsem se a nemusel jsem dávat pozor!6/10 ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaký ten čas, co jsem to viděla. Vím, že Chris Evans je kus a jezdí tu na motorce. Vím, že pokud jste gumovej (Luffyyyyy :-D) a dojde toaletní papír, natáhnete se do vedlejší místnosti pro novej. Vím, McMhahon byl lepší záporák v Čarodějkách. Vím, že Jessica umí zmizet, ale má slabost pro gumy. Vím, že lidé umí zkamenět po zasažení vesmrnou radiací neznámé povahy. Zfilmovaný komix, který má (momentálně) 54%. To opravdu ještě musím dodávat? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Forma zvítězila nad obsahem. Na tomto filmu jde jasně vidět, co zmůže hodně velký rozpočet, ale nekvalitní příběh. Já se u toho nudil DOST a musím se přiznat, že tohle je jeden z mála filmů, u kterého jsem uvažoval, že jej vypnu. Nestalo se a jsem celkem rád, ta finální bitva patří určitě k tomu lepšímu, co ve filmu uvidíte. Tu 3 * dávám jen za celkem obstojné hlášky. A nechápu, co všichni vidí na Jessice Alba. Znám mnohem hezčí a co je důležitější talentovanější herečky. ()

petero 

všechny recenze uživatele

OK. Takže po tomto filme by sa už konečne mal zaviesť osobitné označenie komixových filmov. Fantastickú 4 poznám iba z u nás vydávaných komiksov Spiderman od Semic Slovart (vďaka im za to), kde sem tam nakukli. A podľa toho usudzujem že sa trafili do čierneho. Je to detsky zábavné, solídne natočené a hlavne celá štvorka je sympatická až až a vzájomné podpichovanie Human Torch – The Thing je úsmevné. Všetko sa točí okolo hlavných predstaviteľov a ich hlavného nepriateľa Dr. Dooma. Tak to má byť. Ich prvé tímové predstavenie verejnosti pri akcii na moste, medializácia, ich mená, „Čo je to za vec?“, „Áno, to je Vec“, vyriešenie kostýmovej prispôsobivosti každému členovi, kamennosť Thinga, maska Dooma, to sú všetko veci ktoré tvorcovia vyriešili veľmi jednoducho a hladko. Marvel si môže s kľudom odškrtnúť ďalšiu skvelú adaptáciu. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (36)

  • V Kanadě byla pro potřeby natáčení postavena replika části Brooklynského mostu. (ČSFD)
  • Když Johnny (Chris Evans) skáče z mrakodrapu, aby odklonil teplem naváděnou střelu, hoří a je vidět číslice 4 na pravé straně jeho hrudníku. Po chvíli je číslice 4 je umístěna vlevo. (ČSFD)

Související novinky

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (více)

Nová Fantastická čtyřka má režiséra

Nová Fantastická čtyřka má režiséra

11.12.2020

Studio Disney včera mělo schůzi investorů a krátce na to rozbilo internet naprosto drtivou náloží nových oznámení. Mezi těmi největšími? Reboot Fantastické čtyřky tentokrát konečně pod dohledem… (více)

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Dohodnuto! Disney kupuje Foxy

Dohodnuto! Disney kupuje Foxy

28.07.2018

Konečné rozhodnutí padlo a studio Disney tak definitivně pořizuje 21st Century Fox za cenu 71,3 miliard dolarů. S obchodem souhlasilo 99 % akcionářů obou společností, vyjímaje jednoho akcionáře… (více)

Reklama

Reklama