Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Recenze (771)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemna romanticka komedia,ktora nicim neurazi. A scena, ked sa Drew po prvy krat pozera na tu videokazetu je skutocne velmi podarena... ()

carly 

všechny recenze uživatele

v tomto filme bola len jedna scéna, ktorá mi vadila. zbytok bol príjemný, dobre zahraný, zábavný, romantický príbeh s neočakávaným koncom v podaní mojej obľúbenej dvojky - Adam a Drew, za asistencie skvelých hercov. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší romantická komedie všech dob. Stále vídám nové a nové komedie s podobnými rysy, ale nikdy to nebude jako excelentní groteska Adama a Drew. Viděl sem to asi 10x, takže ještě 40x a je to. Rozhodně patří do TOP 20 best movies. S odstupem času a přibývajícími shlédnutími také musím přiznat, že se mi stále více líbí výkony herců ve vedlejších rolích Roba Schneidra a Seana "Sama" Austina, kteří film rovněž obohatili. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ten chlapík, kterého jsem na začátku nesnášela, byl nakonec docela sympaťák - v podstatě totéž se dá říct o filmu. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem to viděl s nanejvýš vhodnou náladu(ve které bych byl schopen přehlédnout i nějaké nedostatky) tak docela dost slabé :) Pěkný nápad, s předem jasným koncem, jehož zpracování by mohlo být lepší - a bez Adama Sandlera, na kterého nezapomenu z úplně jiných důvodů než ona! :D ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Toto je poprvé, kdy jsem s povděkem kvitoval, že je nějaký film natočený "americkým stylem". Umím si totiž představit, jak by si s podobným námětem poradil nějaký evropský(např. nejmenovaný severský :o)) režisér. Místo úsměvné i když smutné komedie, by stvořil temné drama se špatným koncem. Sandler má dar buď bavit, nebo prudit. Tady na mě působil kupodivu vcelku civilně a jeho herectví se mi líbilo jen o trochu méně, než výkon Barrymorové. Oba sice s přehledem strčili do kapsy mroži, ale i tak...pro mě příjemné překvapení. 3 1/2 ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická komedie z krásného prostředí Hawaie. Drew Barrymore nějak zvlášť nemusím, ale tady je moc okouzlující. Pobavilo, zahřálo a já byl nadmíru spokojený. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Taková pěkná romantická komedie, s úžasným Seanem Astinem v děsném síťovaném tílku a bohužel pouze ve vedlejší roli. Ač Adama Sandlera nemám ráda, tak Drew Barrymore ano, a musím říct, že tvořili pěkný pár. O mě se takhle někdo snažit, taky podlehnu :D Happy end se dal čekat, ale bylo by mi líto, kdyby to skončilo jinak. ()

kvasiva 

všechny recenze uživatele

Slaďoučká, přeslazená podívaná, ale co.. příjemně se na to kouká a i když je příběh tak trošičku z jinýho světa, tak je to přece jen film, kterej má pobavit a tohle plní náramně a rád na něj znova kouknu. 4* P.S. Pro mě nejkrásnější Drew Barrymore ze všech jejích filmů ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Napriek všetkej irelevantnej hlúposti filmu, nikdy nestráca zo zreteľa svoje romantické posolstvo a scenár si nepotrpí na falošné zázraky či náhle zmeny smeru. 7/10 ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Moc krásný film. Na romantické komedie moc nejsem, ale tato se vyvedla. Příjemné prostředí, herci, i děj, který nekončí typickým happyendem "Hurá už si na všecko pamatuji! Už jsem zdravá! Tadá!" Za zmínku stojí také krásná píseň Somewhere over the rainbow od israele kamakawiwoʻole... ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Romantika v hlavní roli s Adam Sandlerem? No z toho vás musí přecházet zrak! Krásně vtipný a roztomilý filmeček s čarovnou Drew Barrymore, 4 hvězdy. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie jak se patří, hlavně prvních 30 minut filmu je dokonalých, jeden vtípek střídá další, téměř každý dokonale funguje. Pak to jde trošku z kopce a závěrečná standartní romantika je zase naopak hodně nudná a předvídatelná. První půlka 80 %, druhá 40 %, celkově tedy průměr. Ale sandlerovka je to teda každým coulem. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná podívaná, která zaručeně rozesměje, ale možná taky trochu podráždí nervy (i city). Né každý má totiž takovou výdž jako skvělý Sandler v roli Henryho, aby se každý den znovu a znovu snaž získat srdce milé, ale bohužel stále zapomínající Lucy v podání Drew Barrymore. U tohot snímku si myslím každý příjde na své - smrtící hlášky, romance a ani ztřeštěnost téhle komedii totiž nechybí.. ()

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Tento film ma vždy vie potešiť. Uvedomujem si, že to nie je dokonalá romantická komédia... ale vždy ma to postaví na nohy... Ach tá láska, láska... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších sandlerovek. Člověk si řiká, že tam ho určitě nic nerozesměje, protože to bude romanticky a tak, ale neni tomu tak - několikrát sem vychrstl smíchy a např. jeho asistentka v ZOO je prostě zlatej hřeb, stejně jako havajskej kamoš v podání Roba Schneidera (ale to už je klasika). Fakt se mi tahle blbůstka líbí a i na podruhé se tomu dá smát a bře se bavit a né se šťourat prstem s vyšlechtěným nehtem v nose. Je to sranda. ()

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama