Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (276)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Pokud to mám srovnat s nepřekonatelnou Pevností Boyard, Stopy Xapatanu, nebo Pago Pago, bylo to někdy až příliš trapné. Někdy jsem si říkal, jestli to není všechno jen nějaká habaďůra, a jestli to skutečně ty lidi dělají dobrovolně. Kolikrát, že vyhráli? Dvakrát? :-) Ale co, na zkrácení dlouhé chvíle... ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči, ona tady je i tahle bláznivina?! Už ani nevím, na kterém zaniklém kabelovém subkanálu jsem tohleto sledoval (a s velmi dobrým simultánním překladem!). Kdo nezná, tak desítky soutěžících jako sítem procházejí bláznivými disciplínami až k vysněnému hradu. Vše s japonskou hravostí (nebo dětinskostí?), u které máte pocit, že se všichni radují i když vypadnou, protože hlavní je si to užít! PS: Vyhrál to vůbec někdy někdo? LOL ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tenhle pořad sledoval na satelitním DSF, od té doby jsem ho viděl pouze na Coolu a ze své kvality neztratil vůbec nic. Zábavný soutěžní pořad, kde soutěžící musí projít různými překážkami. Na konci každého dílu se zbylí soutěžící střetnou v bitvě s Takešim a jeho ochrankou v takových vozech. Nikdy jsem neviděl, že by tu ochranku někdo porazil...I po letech je to velká zábava a palec nahoru za kuráž některých soutěžících. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Popravdě, když tento pořad vidím, směju se skoro celou dobu. Za to však může směšnost a absurdita v prvé řadě soutěžících, poté celého pořadu - ač se tahle směšnost a absurdita může zdát jako zápor, beru ho i jako klad tohoto pořadu. Bohužel Takašiho hra v mých očích patří mezi ty horší soutěžní pořady, i když podle roku vzniku bych tipoval, že patří za průkopníky. ()

dawexx 

všechny recenze uživatele

DjKoma tady správně připomněl, že Takešiho hrad dávali na DSF, já už si nemohl vzpomenout, na čem to bylo. Škoda, že to asi nějak přestali dávat, protože já se u týhle japonský show náramně bavil. Ty úkoly, které jednotliví soutěžící dostávali, byly geniálně jednoduchý a zároveň divácky velmi přitažlivý, takže o nudu nebyla nikdy nouze a neznalost japonštiny (v mém případě ani němčiny) vůbec nebyla na škodu. A finále dobývání samotného hradu byla pokaždé ohromná pifárna. Those Japs are crazy! UPDATE 11.5.11 - už to nějakou dobu běží na Prima Cool v novým formátu, takže nostalgie se proměnila v pravidelný sledování! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama