Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Málokteré volné pokračování úspěšného prvního dílu se podaří ... tohle je nejspíš vyjjímka, nebo jen můj pocit, těžko říct.. Jen škoda, že se to jmenuje Dirty dancing 2, protože kdyby to vážený pan Ferland pojal naprosto nezávisle, nekopírovaně a trochu doladil snímek, tak bych mohla s klidem říct, že jsem právě viděla dost vydařenou hudební romantiku. Takže teď to nebudu srovnávat s vůbec prvním Hříšným tancem, který sám o sobě zaujímá místo filmu co by měl každý vidět. Herecké obsazení optimální - Diego Luna, co k němu říct, je sladkej a slečinka neuvěřitelně zapadla do své role. Hudba - perfektní, poutavá a přesně taková, že mám po ní chuť si jít zatancovat do La rosa negra. Havana - bože, aspoň měsíc dovolené, prosím ! ..Chápu, že některé nadšence to silně pobouřilo, ale v tomto případě jsem ochotná mávnout rukou, protože já osobně jsem byla příjemně překvapena. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nemůže být pokračování solidní jedničky. Jako neříkám, že jsem byl z předchozího filmu unešen, ale mělo to aspon slušnou úrovň. Zato tohleto je úplně k ničemu. Brak jak vyšitý! Jediný, ale opravdu nepatrný světlý bod tohoto skvostu je herec Patrick Swayze, který měl v jedničce hlavní roli - zde má vedlejší, ale přesto potěší. To je vše. Nic v tomto filmu nefunguje. Divná dvojice, divné písně a tance hlavně. Proto hodnotím jen na 3% = odpad! ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Film se snaží napodobit původní Hříšný tanec (včetně úvodu „Bylo to v létě roku“), ale zoufale se mu to nedaří. Scénář je až moc hloupý, herecké výkony nevábné a celkově to působí jako televizní film. To, že se romance odehrává v předvečer politického převratu na Kubě, má být zajímavé. Zajímavější ovšem je, že na Kubě 50. let tančí mládež v klubech na moderní latino-pop. Hrozné! Nezachrání to ani cameo Patricka Swayzeho. ()

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Název filmu Dirty Dancing určitě pomohl návštěvnosti, ale taky ublížil hodnocení na čsfd :-) Jednička je dneska už prostě kultovní film, takže jakékoli srovnávání nemůže pro jiný snímek dopadnout moc dobře. Mně tento film mile překvapil. Čekal jsem slátaninu, za to jsem viděl celkem reálnej příběh z konce 50. let na Kubě, kdy mladá americká dívka vzplane láskou k místnímu číšníkovi. Ocenil jsem zobrazení atmosféry Kuby v době revoluce, kdy se američtí tvůrci vyvarovali toho, aby Batistu ukázali jako oblíbenýho prezidenta. To on vážně nebyl. V hloupém romantickém filmu by ti dva vyhráli soutěž a společně odjeli do USA pryč z Kuby, kde moc uchvátil zlý Castro. V tomto filmu ti dva soutěž nevyhráli a odjet musela ona mladá americká dívka, zatímco její milý Kubánec Xavier zůstává na Kubě, protože věří revoluci. Já jsem tento závěr filmu ocenil. A taky jsem ocenil skvělý latinsko-americký rytmy, který celej film provázejí. Na 4 hvězdičky to asi není, ale když vidím ty ostatní příliš nízký hodnocení, tak musím takto. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Na jednicku tenhle film bezesporu nema, najde se tady hodne veci, ktere kazi celkovy dojem (hodne jednoduche dialogy, predvidatelny dej a jeho banalita, prilisna podobnost hlavni zapletky s predchozim filmem, ustredni par mi dohromady nejak neladi, hlavni hrdinka je pro me porad nejak 'toporna a nemotorna', takze se ani nedostavuje kyzeny pozitek z tance jejiho a jejiho partnera). Na druhou stranu bych snimek zase uplne neodsuzovala, najdou se v nem prijemna hudba i tanecni vystoupeni, herci take nekonaji spatne (treba rodice hlavni hrdinky se mi libili, stejne jako vlozeni motivu jejich drivejsi tanecni drahy do pribehu). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)
  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)
  • Ani Romola Garai (Katey) ani Diego Luna (Javier) neměli před natáčením žádný profesionální taneční výcvik ani zkušenosti. Deset týdnů před začátkem natáčení odjeli do Portorika a tam denně trénovali osm hodin s producentkou JoAnn Fregalette Jansen a čtyřmi dalšími tanečníky a choreografy. (Bauer)

Reklama

Reklama