Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle LeBlanc přijal nabídku práce v Rusku, kam se odstěhoval i se svou ženou Grey. Oba už se těší na návrat domů. Jenže záhy kdosi zabije Grey. Kyle doma vraha ještě zastihne, začne ho pronásledovat a pomůže policii ho dopadnout. Soud však shledá vraha nevinným pro nedostatek důkazů a taky proto, že policie pochybila. Vrah se po rozsudku Kyleovi vysmívá, což Kyle neunese a zabije ho. Dostává se tak do ruského vězení, kde vládne korupce... Kyle se hned první den popere s jiným vězněm, který je šéfem jednoho z vězeňských gangů. Kyle je na několik dní zavřen na samotku, která každého vězně dohání k šílenství. Když ho konečně odvedou ze samotky, dají ho na celu k vězni 451, který s nikým nemluví a k němuž dávají ty vězně, kterých se chtějí zbavit. Kyle se na dvorku seznámí s mladým Američanem Billym, který se dostal do vězení nevinně, a jelikož je mladý, tak ho dozorci dávají k vězňům, kteří si zaplatí a chtějí se sexuálně uspokojit. Billy se však odmítá podrobovat, a tak ho vždy zbijí. Na dvorku se k nim přidá ještě vězeň na vozíku Malakai, který jim vysvětluje pravidla vězení včetně bojů, které organizuje velitel věznice, generál Hrusckov. Kyle se dostane na samotku ještě několikrát, ale začne posilovat a začne hrát podle vězeňských pravidel. Zapojí se i do bojů vězně proti vězni. Spoluvězeň 451 ale řekne Kylovi, že prohrál sám se sebou, když bojuje, a Kyle se nad sebou zamyslí... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Chcete vidět nejlepší film který kdy natočil Van Damme???Pak jste tu správně.Van Damme v Pekle a Stallone v Kriminále dokázaly že to nejsou jenom herci co okolo sebe dokáží střílet

dunos

dunos (hodnocení, recenze)

Nikita Sergejevič Chruščov. Prekvapuje ma ako USA používa tieto veľké mena vo svojich filmoch. To len svedčí o tom aký sú posratý z toho ako o Ruskej armáde nikto nič nevie.

Predeko

Predeko (hodnocení, recenze)

Jean Claude Van Damne se do tohodle filmu nehodí,neni to role pro něj pač je to člověk co ve svých filmech rozdavál karate skakal metry nahorů a mlatil lidi rozdvojenými nohamy a tady v tomhle filmu se nechavá mlátit a bušit do sebe jak do boxovacího pytle.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Jeden z těch dobrejch filmů z Van Dammem kterej stojí za podívání. ode mě má 3*

Gumi.30

Gumi.30 (hodnocení, recenze)

Zatím asi nejtvrdší a nejautentičtější film z vězenskýho prostředí, který jsem zatím viděl..a asi taky nejlepší role JCV.Nevím, ale tenhle film mi (s 62%)příjde docela dost podhodnocený.Film má solidní zápletku,napětí i nějaký to moudro..

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Stále viac mám pocit, že drvivá väčšina tu zaregistrovaných ľudí hodnotí väčšinu filmou (ktoré podľa mňa ani nevideli) len podľa toho ako ich hodnitili tí pred nimi, len aby si zvýšili počet hodnotených filmov !!! Myslím si, že tento portál je ale o niečím inom... zamyslite sa nad tým !

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

svojim pribehom ma zaujal a dokazal sprevadzat az do poslednej minuty filmu = 5*

james_-

james_- (hodnocení, recenze)

Velice dobrý film nechápu ze spousta lidi dala min jak 3 hvezdy. Nejspís to nemaj v hlave pořádku. Mě se to hodne líbilo až na pár ustřelku, ae jinak to bylo dost dobrý. 90% Myslím že jakýkoli film kde nehrál Jackie Chan si zasluhuje aspon jednu hvezdu :-)

Predeko

Predeko (hodnocení, recenze)

Typický vězeňský film natočený podle skutečné události Myslím si že se do tohoto filmu herec Van Damne nehodil pač vzhledem k některým ostatním filmům kde by ukázal svoje karate Tak tady ukázal spíše nic a nechával se jen dokola mlátit.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Barney

Barney (hodnocení, recenze)

Něco tak nepředstavitelně blbého a bezduchého by snad nedokázali natočit ani ve Venezuele. Bylo to hodně slabé i na Van Damma a to už je co říct. Výsledek je asi stejný, jako by rusové chtěli natočit film o nějakém černošském ghettu v New Yorku. Ringo Lam nemá o Rusku ani šajnu, jen mu někdo poradil, že v Rusku hrají na garmošky, tak se je tam snažil co nejvíce cpát.

Reklama

Reklama