Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle americký taxík mi přišel hodně divný. Režisér si zřejmě řekl, že když něco remakuje, tak proč to nezkopčit celý, takže kromě pár scén je příběh totožný s originálem. Překvapivě pozitivně hodnotím Queen Latifah, a hodně podprůměrně Jimmyho Fallona. Ten má možná herecký talent, ale komediální rozhodně nemá. Jako další pozitivum si přihoďte ty pěkné slečny, z nichž některé vypadaly jako modelky :-) a dostanete záležitost, která se vám rychle vykouří z hlavy. A i ten nejslabší díl z původní Taxi série, je minimálně o dvě třídy výše, než tohle. A nepotřebuje k tomu modelky… ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

No to byla síla... Vidím název Taxi a hle netrefil jsme oblíbený film Taxi, ale jakousi napodobeninu filmu, který mám rád to je hned tak 1* dolů... Queen Latifah v hlavní roli? Tak tu fakt nemám rád a to ze všech úhlů pohledu, hereckosti všeho to je zas minimálně 1* dolů.. Scénář naprosto ,,famózní,, tudíž minimálně 2* dolů + klasické vyznání lásky na obrazovce a propojenost s NASCAR.. Jimmy Fallon taky trapas... a hlavní zlo představí tlupa holek.. Místo skvělého Peugot 406 nastoupí obludný hnusně upravený americký Ford... Utrpení ODPAD! .. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zavolat si v New Yorku žluté taxi znamená potrefit se s obézní a špičkovou řidičkou Queen Latifah, která to ulicemi kosí velkou rychlostí. Oproti ní je mladý detektiv Jimmy Fallon sice velmi dobrý ve svých detektivním metodách, ale za volantem je to hotový břídil. Tihle dva neudělali vůbec špatně, když se spolu spojili při dopadení gangu sexy zlodějek, které nějakou dobu sužují město. Všechno to vypadalo na zběsile akční a vtipnou komedii. Všechno je ve filmu nahozené tak napůl a tahle taxi kára jede na půl plynu. Duo Latifah & Fallon nijak diváka neohromí, jejich špičkování je málo vtipné, akce také nepřekročí běžný průměr a modelka Gisele Bundchen svoji misi, tedy být sexy, splnila asi nejvzorněji. Také se sluší připomenout, že se kradlo od francouzských tvůrců a jejich série Taxi, ale film není otrockým přepisem, tudíž ho nepovažuji za remake. Nějaké nápady film má, ale při součtu kladů se přes průměr nedostanu ani s vytuněnou károu. 50% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Herecky děs, akce nijaká, humor trapný a režie nudná. Výsledkem je težce nevyvedený remake již tak nijak zázračné francouzské předlohy. Ta na své straně měla alespoň charismatické hrdiny, nadhled a především slušnou akci. Nic z toho tady není a tak i těch necelých sto minut stopáže je místy neskutečné utrpení. Hodně slaboulinké dvě *. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Hlavním záporem je jednoznačně Queen Latifah(at' se na mě nikdo nezlobí,ale jestli jste ji veřili úvodní honičku na kole když si uvědomíte jak velkou prdel ta ženská má tak jste blázni) a ten mamrd co jí tam sekundoval.Honičky jsou unylé a strašně nudné a nebýt těch neskutečně pěkných bab tak klesnu ještě níže.Takhle dávám již tak milosrdnou jednu *. P.S. Některé filmy by prostě nikdy neměly byt remakovany ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Aj keď sa prevažná časť filmu natáčala v New Yorku, takmer všetky scény, v ktorých vidno jazdiť taxík, vznikli v Los Angeles. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama