Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cady Heronovou (Lindsay Lohanová) vychovávali její rodiče zoologové v africké buši a ona si myslí, že o "přežití nejsilnějších" ví všechno. Když ale tahle patnáctiletá dívka, která se vždycky učila doma, poprvé vkročí na půdu veřejné střední školy, zákon džungle dostane úplně nový význam. Cady se pokouší najít své místo mezi frajery, šprty a jinými subkulturami a narazí přitom i na nejhorší druh ze všech – včelí královnu, jinak řečeno chladnou a vypočítavou Reginu Georgeovou (Rachel McAdamsová), velitelku nejelegantnější partičky ve škole zvané Plastik. Když se pak Cady zamiluje do Reginina bývalého přítele Aarona Samuelse (Jonathan Bennett), včelí královnu jako když bodne – a začne plánovat, jak zničí Cadyinu společenskou budoucnost. Cady má ale taky drápy, a když se dostane do ďábelské "války dívčích světů,“ vystrčí je – a celá škola se bude muset spasit útěkem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (497)

GrgaPitic 

všechny recenze uživatele

Film určitě pobaví, ale na mě proměna hodná, nevinná holka -hrozná mrcha - poučená, hodná, možná stále ještě nevinná holka nějak nefungovala. ()

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Protivny sprosty holky jsou filmem na pomezi 3 az 4*! Mnozstvi dobrych forku s klasickym koncem. Lindsay Lohan je skutecne nadanou hereckou s dobrym komedialnim talentem, obavam se vsak, aby se nezahrabala v teto skatulce mladeho teenagera! ()

Amgis 

všechny recenze uživatele

Možná lehce nadprůměrná komedie u které je sice méně, ale zato originálních vtipných scén. Jinak herecké obsazení stojí za podívání pro mužské oko. ()

bernajk 

všechny recenze uživatele

Velice zdarila komedie na poli teenegerovkych komedii, kterych je cela rada, ale vetsina jich je velmi podobna. Tato se vymyka stereotypu. Vsem mladsim kterym je urcena ji dopurucuji. A navic scenar se neda predem predvidat. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Hele sice to neni 5* snímek,ale pokud máte rádi Béčka a k tomu přesně tohohle ražení,pak si těch 5* můžu dovoloit.Je to vtipné,jemné a lindsay je prostě kus,kterej nehraje zase tak špatně.Ona ty lindsay by mohla být i docela slušná herečka pokud nespadne k nějakým brakům(nevim jak je na tom muj ...brouk,ale...).Film jako takový je parádní i když průhledný ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film s Lindsay Lohan a jedna z mála "high school" komedií, která nestojí na hloupé zápletce a pár povedených vtipech. ()

charmin 

všechny recenze uživatele

Budem sa opakovať už po XY-týkrát, ale takmer všetko, čo Lindsay natočí, mi príde len ako obyčajný film. Obyčajný americký 3* film, ktorému toooooooooooooooooooľko chýba do dobrého filmu, a toooooooooooooľko chýba do podpriemerného filmu. Priemer. ()

K.a.r.i.n 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych chtěla říct, že ze srdce nesnáším učesané hezounky typu Zac Efron, takže ten Cadyin idol (navíc ještě blbej) nebylo teda nic pro mě. Možná taky proto, že 14 už mi bylo... Každopádně mě tahle komedie příjemně překvapila. Některé ty fórky byly opravdu povedené, stejně jako sarkastické komentáře hlavní hrdinky. Tu první hodinu jsem se vážně bavila. Jenže pak se začne moralizovat, napravovat ty zkažené, všichni se omlouvají Regině i když ta neutrousí ani omluvnej úsměv, ačkoli právě ona nejvíc ubližovala ostatním... a ve všem tom poučování, omlouvání a odpouštění se ty fórky tak nějak ztrácí. Ne úplně, ale s první hodinou se to nedá srovnávat. Takže za ten typicky americký konec jednu hvězdu strhávám. Ale jako zábavnou oddechovku jedině doporučuju. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Tak tady z toho hovna se nikdy ani nezakouřilo....nikd bych nevěřil, že L. Lohan může takhle klesnout. Není divu, že má teďka problém s drogama a slkoholem...já hrát v něčem tak bezduchém nemastném a neslaném..taky bych měl ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Koukatelná americká komedie pro teenagery. Za pozornost stojí už jenom kvůli slušnýmu obsazení hlavních rolí. Na všechny holky, i ty protivný a sprostý, byla radost pohledět. Lindsay Lohan je pořádná buchta a je jenom dobře, že se po letech fetování zase dává pomalu do pucu. Scénář neni nic originálního, ale je to řemeslně pěkně natočený a objeví se i pár povedenejch vtípků. Místní humor je v rámci žánru celkem "inteligentní" a žádnou vulgární ani fekální zábavu tu nenajdete. Nenáročná zábava na volnej večer, která nijak neohromí, ale ani neurazí. Lepší průměr, tři silnější hvězdy. ()

bubblebobble 

všechny recenze uživatele

Pre mňa určite to lepšie z "teen komédií". Smial som sa často ale v pamäti mi utkvela neskutočná situácia keď jedno z dievčat telefonovalo a za ňou si jej malá sestra vyťahovala tričko pred telkou v ktorej práve pobehovali nahé sexbomby. Táto mini psychologická sonda vlastne vystihuje úplne všetko a vysvetľuje prečo sa vlastne z tých dievčat stáva to čím sú. U mňa najvtipnejšia scénka minulého desaťročia... A vôbec... je to mrte vtipné. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ten film kolem vás profrčí a za chvíli vám vypadne z hlavy. Přišlo mi to jako něco, co jsem už stokrát viděla nějak jinak a navíc se v něm kapku tlačí na pilu u snahy o moralizování. Za mě už nikdy více. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Doporučila mi to kámoška + jsem to zahlídl chvíli v telce a zasmál jsem se, tak jsem se podíval. Líbí se mi, že to nehraje jen na sra*koidní komedii z dvoutisícovek, ale i na normální film. Je to takové vyvážené, ale samozřejmě to má blíž k prvnímu. Čekal bych víc Afriky, což je trochu škoda. Záběry na to, co lidé říkají o plastiks a ostatních se mi líbí a jsou originální. Mohlo jich tam být lehce víc. Nápad filmu je dobrý a dobře vystihuje školní pipky a jejich problémy. Hodně jsem se u filmu zasmál. Ke konci film tak skvělý, ale je dobrý pořád. Dochází mi, že tenhle film je ikoničtější, než jsem si myslel. Vřele doporučuji. Bohužel 5 hvězd nedávám, protože to mohlo být ještě více vtipné a mohlo zde být víc scén z Afriky. VYHODNOCENÍ: TEĎ MI DOŠLO, ŽE THANK U NEXT VIDEOKLIP KOPÍRUJE TENHLE FILM!!! ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Dôvodom pre rozhodnutie pozrieť si tento film bola moja obľúbenkyňa Lizzy Caplan .Čistá zvedavosť. Zahliadol som to do konca bez akéhokoľvek nutkania to vypnúť. Dokonca som sa prichytil pri tom ako sa dobre bavím. Lindsayini šialené predstavy riešenia problémov alá Ally Mcbealová ma fakt bavili. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi zvučné obsadenie a pár vtipných nápadov, ale po čase to spadlo do celkom klasickej moralitky z americkej strednej školy. Fajn odpočinkový film na sobotné popoludnie a tým to končí. 5+/10 ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Celkem nadprůměrná teen komedie, kterou jsem taky jako náctiletá viděla. Humor není úplně špatný. Dokonce se najde i trošku černého. Je tu několik nezapomenutelných scén a hlášek. Moc se mi líbili její přihřátí kamarádi. Hlavně Damien...Ten svým přitepleným hláskem sázel jednu hlášku za druhou. U podobných filmů, které se odehrávají na americké střední si vždycky říkám, jak bych tam byla ztracená. Lidi ani společenské akce, spolky, roztleskávačky mi nedělají dobře, a tak bych byla zcela jistě na spodku potravního řetězce. ()

Související novinky

Protivný sprostý nemrtvý holky

Protivný sprostý nemrtvý holky

05.02.2013

Nemáte dost zamilovaných upírů? Blbá otázka, já vím. Všichni jsme si oddechli, když Twilight sága přestala otravovat na plátnech kin... no, možná ne úplně všichni. Pro ty z vás, kterým žánr… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Sacha rockovým zpěvákem

Sacha rockovým zpěvákem

01.01.2006

Herec Sacha Baron Cohen (kultovní postava Ali G-ho, či hlas lemuřího krále Juliana z Madagaskaru) si v připravovaném biografickém snímku CURLY OXIDE AND VIC THRILLS zahraje postavu rockera Curlyho… (více)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama