Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako rozený kulinář cítím potřebu se vyjádřit ke klání kuchtíků. Co na tom, že mi polévka z pytlíku pokaždé pláchne z hrnce, párky mi vždy nadšeně popukají ve vodě a vše usmažím do černočerného černa? Já jsem totiž dost kreativní dobytek na to, abych hodil na pánev flákotu masa, řádně ji pocukroval, zalil karamelem s chilli papričkami a světácky ji zkonzumoval. Jelikož však nejsem přesvědčen o objektivitě a fundovanosti této poroty, tak si své delikatesy nechám pro sebe a raději se pokusím zaujmout porotu Superstar svým jedinečným třítónovým rozsahem. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

"Okurkovou polévku jsem nikdy nedělal, ale teď budu vařit polévku... A jakou? No, okurkovou." Jedna z mnoha perel tohoto pořadu. Ale v pohodě, jde tam o jídlo, ne o řeči. Asi teda. Jako inspirace k tomu, co uvařit ve středu večer dobrý. Takže jdu si vzít červenou nebo modrou zástěru (samozřejmě vypranou v Arielu), suroviny z Billy a hurá na to. ()

Reklama

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně zabité strojeností dramaturgie.Porotci jsou možná slušní kuchaři,ale nejsou to osobnosti do podobného pořadu.Působí smutně nedůvěryhodně.Navíc si nemyslím,že by to byli tací znalci,aby v tomhle pořadu každý přijmul jejich znalecký posudek.Navíc je trapné,když je odhadnutelné jak kdo bude hlasovat (ANO...NE...(wow mám strach)a  áno.. je to ANO!!!To bylo fakt drama kurde)....trapné.Super pořad,ale v orginálu,tady to zabíjí prkená porota ...20%  A jeden příklad za všechny...."ovocné knedlíky...jak od babičky..tady máte zástěru"....pecka když se podíváte na nějakou z prvních 5 řad Masterchef US a co dělají tam a pak to porovnáte s ovocnými knedlíky...tak česká verze je neuvěřitelně trapná a nepochopila princip soutěže. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-pořad. Další z řad českých kulinářských soutěží na jedno brdo. Přehnaná načančanost a umělá image porotců sráží tuto soutěž lehce ke dnu. Ovšem musím uznat, že jsou i horší kulinářské soutěže. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 45% (2*) | ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nic lepší než předchozí bratrovražedný Masterchef.. Jen další tupá novácká franšíza, navíc - A to mě zaráží a irituje nejvíc.. - s bezezbytku špatným řemeslem, které zcela míjí tu oslavu gastronomie a činí z pořadu jen duchapustou reality show.. Svícení, střih i samotné snímání, všechno špatně !! To se pak jednomu nesbíhají sliny, které by ho ponoukaly vykrást vlastní lednici, ale pouze sliny zuřivosti.. Jen znovu prázdné a v souvislosti s originální show pomýlené zaplnění nováckého vysílacího času.. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama