Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

koza3 

všechny recenze uživatele

Začal jsem někde v půli letošní sezóny a docela mě to chytlo. Poctivě jsem koukal na další a další díly a udivoval se nad výtvory jednotlivých soutěžících (pozitivně i negativně). Ani nevím, kdy se dostavil ten zlom, ale nějakých posledních pět dílů jsem se bil do čela. Je to reality show, připomínal jsem si. Nacpali to emocemi, rozhovory, rozpory, šarvátkami a finále byla jedna velká telenovelní sra*ka. Škoda, mohlo si to udržet svou vážnější a profesionálnější notu. Moderátoři se mi líbili, byli všichni sympatičtí, ale někde se to prostě podělalo a to se stává. Asi nelze očekávat nějakou total sekačka kvalitu, musíte si uvědomit na jaké publikum tento pořad cílí a podle toho se taky chová. Každopádně ty prvotní pocity, kdy jsem na to s tchyní koukal někdy v jednu ráno, zůstanou navždy v mém srdci s úsměvem :-) ()

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně zabité strojeností dramaturgie.Porotci jsou možná slušní kuchaři,ale nejsou to osobnosti do podobného pořadu.Působí smutně nedůvěryhodně.Navíc si nemyslím,že by to byli tací znalci,aby v tomhle pořadu každý přijmul jejich znalecký posudek.Navíc je trapné,když je odhadnutelné jak kdo bude hlasovat (ANO...NE...(wow mám strach)a  áno.. je to ANO!!!To bylo fakt drama kurde)....trapné.Super pořad,ale v orginálu,tady to zabíjí prkená porota ...20%  A jeden příklad za všechny...."ovocné knedlíky...jak od babičky..tady máte zástěru"....pecka když se podíváte na nějakou z prvních 5 řad Masterchef US a co dělají tam a pak to porovnáte s ovocnými knedlíky...tak česká verze je neuvěřitelně trapná a nepochopila princip soutěže. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

A safra. Tak tomu říkám kvalitativní pokles. Tuzemská modifikace jednoho z nejlepších kulinářských pořadů posledních let se ve své první sérii nepředvedla zrovna v dobrém světle a člověk by tak čekal, že se v druhé sérii pokusí produkce mnohé chyby napravit. Opak je ovšem pravdou. Kvalitativní propad, střihová skladba pořadu nedává moc smysl a porotci škoda mluvit. Vizuálně nezajímavé, hudebně plné klišé a strukturálně se režie nedokáže držet ani lety ověřených stereotypů. Prostě průšvih. EDIT: Druhá série sice pořád reflektuje některé nedostatky série první, avšak kvalitativně se alespoň přiblížili průměru značky. Celý pořad si tak trochu sedl a i když to není úplně srovnatelné s původní produkcí, na české poměry už se tento pořad přehoupl přes průměr. Takže konec konců proč ne. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Ve prospěch kladnýho hodnocení mluví skutečnost, že jsem neviděl originál Gordona Ramseyho, zato jsem viděl originál Masterchef česko-slovenský, což byl ve srovnání s tímhle mega shit. Sice bych mohl mít výtky, např. proč tam v jednom kuse běhá Raditsch v kožárně, ale asi jenom nerozumím módě. Vaření je zajímavé a věřím, že hodnocení objektivní, takže amatérským kuchařům fandím. A už to tu zaznělo níž, nejlepší je asi "hodnej strejc" Kalina :) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-pořad. Další z řad českých kulinářských soutěží na jedno brdo. Přehnaná načančanost a umělá image porotců sráží tuto soutěž lehce ke dnu. Ovšem musím uznat, že jsou i horší kulinářské soutěže. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 45% (2*) | ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama