Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov pokru povinnosť. Z pohľadu amatérskeho hráča mi herná rovina filmu pripadala zaujímavá. Rovnako tak herecké obsadenie. Norton, Malkovich, Torturro a Landau v jednej hre, to je skutočný pôžitok. Ale napriek správne budovanej atmosfére a napätiu, ma to vôbec nestrhlo. Čím netvrdím, že to je film nemastný-neslaný, ale chýbajú mu silnejšie momenty. (70%) ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak je v pokeru důležité umět se ovládat, jinak přijdete o vše. Hlavní záporák, rus který stále rozlepuje a chroustá své sušenky je docela zvláštní, ale film se mi jako hráčí pokeru docela líbil. Nemůžu přeskočit to že bylo zmíněno i několik jmen opravdových pokerových profesionálů což musím ocenit. Pokud hledáte film s pokerovou tématikou tak rozhodně doporučuji ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"STOP SPEAKING FUCKING SPUTNIK!" - Veľmi kvalitný film z prostredia pokru, kde nechýba napätie a ani akcia. Príbeh sa netočí len okolo kariet, ale aj zločinu a rusákov z KGB. Nie je núdza ani o dôležité pokrové informácie a ani o vynikajúci herecký výkon Matt Damona. Rounders nepochybne patrí do sekcie "must-see" poker filmov. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Háči jsou stejně jako poker samotný především o skvělém herectví. Mladý Matt Damon zde předvádí jeden ze svých nejlepších (cca top3) výkonů, charakter jeho postavy je skutečně pěkně vykreslen a speciálně vnitřní proslovy ještě prohlubují divácký vhled do jeho nitra. Zlodějíček a věčný pařmen Ed Norton je také jak vytržen z reálného života a vše završuje charismatický a velimi přesvědčivý Malkovich, který zde konečně hraje něco diametrálně odlišného od svého standardu. Jádro příběhu není příliš světoborné a morální vyznění závěru není zcela v souladu s jeho zbytkem, ale ono to v konečném důsledku nevadí. Cesta dvou kámošů je zábavná a z každé partičky pokru je vykřesáno maximum intenzity. Také citelná atmosféra 90. let je mě osobně velice sympatická. 8/10 ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem fanda filmů z hráčského poker-prostředí, tak tady musím svůj názor změnit. Pěkný příběh dvou kluků, kteří když nemají v kapse karty a nebo žetony, tak jako kdyby nežili. Celý film má svižný průběh a já jsem se ani minutku u filmu nenudil. Na kvalitní herecké výkony Matt Damona na kterém bylo vidět, že mu role opravdu sedla jako ušitá, a jeho "povedeného" parťáka Edwarda Nortona, který ho vždycky zavede do průseru a Johna Malkoviche jako ruského KGB-pokermana se mužete spolehnout. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)

Reklama

Reklama