Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

laik_60 

všechny recenze uživatele

tri body pekne po jednom každému z trojice hercov za to ako hrali, ale nič viacej, Čakal som totiž niečo ako W. Huntinga v kombinacii s Bournom v gangsteršejšom prostredí. Ale z Deamona žiaril len jeho inteligentny pohľad a čelo, Norton si odviedol svoje umenie, a Malkovich ? ten dal filmu trosku osobitý typicky svojský šmrnc, rozhodne kvalite filmu pomohol. To je asi všetko, "jajkat" nad filmom nedokážem, a viem, že čoskoro naň zabudnem. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy mám rád, asi proto, že mi hazard není cizí…Mlaďounký herci ze kterých se teprve esa stanou….Stejně, jako bylo řečeno soudcem, který se měl stát rabínem, protože si to žádalo…“My si nevybíráme osud, to osud si vybírá nás“. Tak poker není hra o štěstí a kdo to nechápe, tak smůla. Tohle tam bylo moc hezky vysvětleno a i další věci. Snímek je starší, ale kvalitní věci nestárnou, ale zrají. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani sebelepší herci by nedokázali zachránit tu režisérskou bídu a scénáristickou prázdnotu. Totální zprznění nejlepší karetní hry, která byla nemilosrdně utopená v naprosto dementním příběhu. Film přímo stvořený ke zhlédnutí s dokonalým "poker face". Totální nuda bez špetičky napětí a zcela postrádající jakoukoli hlubší logiku. Úžasný polobůh Mattík Démon, který pozná podle drobného zachvění řasy na levém oku, a to pod slunečními brýlemi, jak silné karty zrovínka protivník dříme v rukou, ale jaksi přehlédne způsob, kterak Ukrajinec Malkovich žere sušenky. Respektujte potom takový film. Rekapitulace známých pokerových faktů zasazena do nesnesitelně debilního příběhu o jakési kreténské a nudné volbě mezi netolerantní píčou ženou a vášní a ke všemu navíc otrávena scénáristikými dochucovadly a totálně neschopnou režií, která nevyprodukovala jediný moment, který by vás chytil za koule, nebo byste pocítili alespoň náznak napětí. Přitom poker, kurva, k něčemu takovému přímo vybízí a nabízí milion nástrojů. Film, který docení snad pouze nekaretní diváctvo, potažmo maximálně pouze příležitostní hráči Prší při pravidelných víkendových seancích knižního klubu. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov pokru povinnosť. Z pohľadu amatérskeho hráča mi herná rovina filmu pripadala zaujímavá. Rovnako tak herecké obsadenie. Norton, Malkovich, Torturro a Landau v jednej hre, to je skutočný pôžitok. Ale napriek správne budovanej atmosfére a napätiu, ma to vôbec nestrhlo. Čím netvrdím, že to je film nemastný-neslaný, ale chýbajú mu silnejšie momenty. (70%) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Pro pokerové hráče je tenhle film asi povinnost, ale na mě je tam moc pokerovýho slangu. Nevím, jestli by mě to bralo, kdybych neznal aspoň trochu pár pravidel. Ale takhle mě to celkem bavilo. Matt Damon i Edward Norton v rolích, které jim sedly, ale nejlíp to zahrál John Malkovich, jehož rusák s přízvukem neměl chybu. Jinak je to ale film, kterej se nemusí vidět dvakrát... PS: kdysi jsem tomu dal 5 hvězd, ale fakt nevím proč... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)

Reklama

Reklama